שאלה לגבי עבירה מסוימת

• פותח הנושא CdAs
  • פורסם בתאריך

CdAs

New member
שאלה לגבי עבירה מסוימת

אני בן 19 (לא נהג חדש) ונתפסתי נוהג במהירות של 140 בכביש שמותר בו 90. רציתי לשאול איך זה עובד מבחינת משפט. נגיד קודם כל מה העונש המירבי, מה העונש שתאכלס מקבלים, ואם אני אטען שאני צריך את הרכב בשביל כל מני סיבות אז אם דבר זה יקל על העונש. תודה רבה

isra533

New member
רכב לא יהיה לך

על עבירה כזאת תקבל לפחות 3 חודשים שלילת רשיון ואולי גם קנס כספי. תמוהה בעיני צורת ההתיחסות שלך לענין העבירה, כאילו שזה מן משחק של מהלכים שלך ושל השופט. תשתדל להפנים שנסיעה במהירות כזאת יכולה לעלות לך הרבה יותר מרשיון נהיגה, תבין שקודם כל אתה לא נהגת בצורה אחראית ומעבר לכל יחס בין המהירות הרצויה למהירות האפשרית.

אוהד11

New member
סליחה, אבל כיצד אתה חושב שיתקבל

הטיעון שלך שאתה זקוק לרכב ? האם חוקי תנועה נועדו לעקוף אותם או לאכוף אותם ?

wil

New member
עו"ד.

העונש המירבי התיאורטי כולל מאסר בפועל. את זה כמובן לא תקבל. העונש שצפוי שתקבל יכלול חודש-חודשיים שלילה בפועל לפחות, בנוסף לשלילה על תנאי כלשהי וקנס. אתה יכול להרים טלפון או להגיע לדבר עם התובע המשטרתי ולראות אם יש מצב לסגור איתו עסקת טיעון שנוחה לכל הצדדים (נניח חודש שלילה בפועל בלבד, פלוס שלילה על תנאי ואיזשהוא קנס). אם כבר היית בחודש שלילה מנהלתית זה ינוכה מהעונש שתקבל במשפט. והכי טוב - תשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתעבורה שינהל עבורך את התיק - זו הדרך הטובה ביותר לסיים את העניין ללא שלילה בפועל.

Drunken Monkey

New member
שאלה לעו"ד מנצל את השרשור

אני בן 20 כבר לא נהג חדש, ניתפסתי עוקף בקו הפרדה רצוף, אני מצטער על הטעות אין לי עבירות קודמות או שום חיכוכים עם החוק. נ.ב יעזור להגיד שאני לוחם יחידה מובחרת שחזר באותו יום הביתה אחרי שבוע קשה? מה צפוי לי במשפט? תודה מראש.

אוהד11

New member
האם אתה לוחם קרבי על הכביש ? הרי

קו הפרדה לבן נועד למנוע עקיפה ועליה עליו, ואסור בתכלית האיסור לעקוף מעבר לו.

wil

New member
תלוי מה אתה רוצה

אתה בהחלט יכול להגיד בשלב הטיעונים לעונש שאתה חייל בחובה ומעוניין להקל עליך בגובה הקנס. התוצאה תהיה קנס נמוך ו/או בתשלומים - אבל יותר זמן שלילה. ייתכן שזה כדאי לך, הרי אתה בקושי בבית ממילא אז שלילה זה לא ממש נורא. אל תגיד שזה היה אחרי שבוע קשה כי המשמעות היא שלא רק ביצעת עבירה מסוכנת, אלא גם עשית זאת כאשר אתה במצב עייפות מתקדם!

בר

New member
תגיד רק תודה אם ו...

והשופט ישלח אותך שלושה חודשים לנסוע באוטובוסים וישמור עלינו מנהגים כמוך. למה אתה חושב שהוא צריך להקל עליך ??? תן לי סיבה...

למעלה