שאלה לגבי עגלול -קיבלתי מחברה מתנה

dinn1

New member
שאלה לגבי עגלול -קיבלתי מחברה מתנה

עגלול (יד שניה) והמזרון שלו מאוד דק- אולי מישהי יודעת אם קיימים מזרונים עבים יותר לעגלול , ואם כן- יש אותם בכל חנות? ומה לגבי סדינים - יש בגודל מיוחד ? ומגן ראש? ועוד משהו- אני מתכוונת לצבוע אותו מחדש- כדאי להשאיר אותו בגוון טבעי או להיות יצירתית ? לא ראיתי עגלול צבעוני עד היום .... יש רעיונות?

אז ככה:

העגלולים באמת מגיעים עם מזרונים דקים, אבל את יכולה לקנות מזרון אחר במידה המתאימה (מפולירון למשל). סדינים- אני השתמשתי בסדינים רגילים ואמא שלי תפרה לי שניים בדיוק במידה. את הגדולים, פשוט דחפתי מתחת למזרון. מגן ראש- לא ממש השתמשתי וכשכן- שמתי "נחש" במקום. בקשר לצבע- העגלולים מגיעים בצבע טבעי, אבל כבר צבעתי כמה וכמה בחנות שלי. מבחינת הצבע- אין בעיה לצבוע, אבל את צריכה לצבוע בצבע שמן נטול עופרת- פוליאור לדוגמא.

ענתש

New member
אין כמו עגלול ../images/Emo99.gif

לי יש אחד ירוק יפה כזה. מהסוג שמתקפל באוטו. אני הולכת איתו במקום עגלה, הדבר הכי טוב שקניתי.

*שיר

New member
ונכון שאת תיכף כבר לא צריכה אותו??

סתם סתם... אני מחפשת עגלול. הקודם שהיה לי עם התאומים שבק חיים לחלוטין והובל אחר כבוד למחזור.

ענתש

New member
תשלחי לי מסר, אתן לך את הטלפון

של האיש שמוכר (ומייצר) אותם. עגלול מעולה כי הוא קל (מאלומיניום), מתקפל (נכנס בבגאז' אפילו של הרנו קליאו של חמותי) ועובר בכל דלת.

sexy nine

New member
עגלול מאלומיניום?? כנראה שאני חייבת

אבל ממש חייבת לצאת מהמערה שאני נמצאת בה. חרשתי באינטרנט בחיפושים אחרי עגלול, מצאתי רק עגלולי עץ ישנים ומרופטים. גם אני אשמח למסר ענתש. תודה.

למעלה