שאלה לגבי עוגה
אני רוצה להכין את העוגה הזאת: [URL]http://www.metukimsheli.com/2014/05/7131[/URL] (עוגת גבינה פאי פקאן בציפוי ריבת חלב) הבעיה שלי היא התערובת גבינה. לפי המתכון צריך 3 גביעים של גבינת שמנת 25%. הייתי רוצה להחליף את זה במשהו פחות משמין..
אילו אופציות חילופיות יש?
חשבתי אולי להחליף חלק בגבינה לבנה ולהוסיף אינסטנט פודינגת זה יעבוד?
וגם בבסיס אני פשוט רוצה להעשות בסיס פרורים ואגוזים בחמאה, יש סיבה שזה לא יעבוד?
תודבה מראש.
אני רוצה להכין את העוגה הזאת: [URL]http://www.metukimsheli.com/2014/05/7131[/URL] (עוגת גבינה פאי פקאן בציפוי ריבת חלב) הבעיה שלי היא התערובת גבינה. לפי המתכון צריך 3 גביעים של גבינת שמנת 25%. הייתי רוצה להחליף את זה במשהו פחות משמין..
אילו אופציות חילופיות יש?
חשבתי אולי להחליף חלק בגבינה לבנה ולהוסיף אינסטנט פודינגת זה יעבוד?
וגם בבסיס אני פשוט רוצה להעשות בסיס פרורים ואגוזים בחמאה, יש סיבה שזה לא יעבוד?
תודבה מראש.