שאלה לגבי עוגה

DENON

New member
שאלה לגבי עוגה

אני רוצה להכין את העוגה הזאת: [URL]http://www.metukimsheli.com/2014/05/7131[/URL] (עוגת גבינה פאי פקאן בציפוי ריבת חלב) הבעיה שלי היא התערובת גבינה. לפי המתכון צריך 3 גביעים של גבינת שמנת 25%. הייתי רוצה להחליף את זה במשהו פחות משמין..
אילו אופציות חילופיות יש?
חשבתי אולי להחליף חלק בגבינה לבנה ולהוסיף אינסטנט פודינגת זה יעבוד?

וגם בבסיס אני פשוט רוצה להעשות בסיס פרורים ואגוזים בחמאה, יש סיבה שזה לא יעבוד?

תודבה מראש.
 

bali

New member
מנהל
תשובות

לגבי הגבינות, אפשר להחליף חצי מהגבינה בגבינת "סימפוניה" 5% או 9% או בגבינת ריקוטה 5% או 9%. אפשר להוסיף 2-3 כפות אינסטנט פודינג או סתם קורנפלור כדי לעבות קצת את התערובת.

לגבי הבסיס, אתה רוצה לשלב פירורי ביסקוויטים יחד עם אגוזים וחמאה? זה אפשרי אבל הבסיס יהיה קצת יותר מתפורר כיוון שהאגוזים לא סופגים לתוכם את החמאה, לעומת ביסקוויטים, ואז כשהעוגה מתקררת והחמאה מתמצקת קצת חזרה יחד עם הביסקוויטים, הם אלה שמחזיקים את הבסיס יותר מאשר אגוזים. הייתי שמה לפחות 2/3 מהכמות ביסקוויטים ו 1/3 אגוזים.

בהצלחה וחג שמח.
 

DENON

New member
תודה על התשובות... יש לי עוד שאלה קטנה

אם אני מחליפה את הפתי בר בעוגיות יין של פסח זה אמור להיות סדר נכון?
 

bali

New member
מנהל
אין בעיה להחליף פתי בר בעוגיות יין של פסח


גם אני מתכננת לעשות החלפה כזו בקינוח שאני מכינה לליל הסדר.
 
למעלה