שאלה לגבי עוגיות מאפינס מצופות בצק סוכר !
אני בת 18, ואני מאוד אוהבת את כל היצירות עם בצק הסוכר ורויאל אייסינג בעיקר בעוגיות, וראיתי איך לעשות עם בצק הסוכר סוכריות ממש מדליקות שאני חייבת לנסות ועוגות אני חושבת שכרגע זה גדול ומסובך, אני אתחיל בקטן ואראה איך זה זורם. כבר תיכננתי שיום ראשון אלך לקנות חומרים ואתחיל לנסות, אבל יש לי שאלה אני ראיתי מתכון עם מאפינס, שעושים וחותכים להם את הבטן הקטנה שיוצאת שמהלך האפייה מכסים בעיגול מבצק סוכר ומקשטים גם ברויאל וגם בבצק סוכר צבעוני השאלה אם זה יכול להיות מתכון מאפינס רגיל או שיש משהו מיוחד ? יש כמה טיפים שאתם בכללי יכולים לתת לי על מנת שהעוגיות , המאפינס, הסוכריות ובכלל ההתחלנה בנושא יהיה לי יותר קל ? ממש מפחיד אותי כל הקטע שאני רואה את המתכון של הרויאל היחסים בין הביצה לאבקת סוכר, שאני לא אסתבך או משהו ... תודה רבה על הכל!
אני בת 18, ואני מאוד אוהבת את כל היצירות עם בצק הסוכר ורויאל אייסינג בעיקר בעוגיות, וראיתי איך לעשות עם בצק הסוכר סוכריות ממש מדליקות שאני חייבת לנסות ועוגות אני חושבת שכרגע זה גדול ומסובך, אני אתחיל בקטן ואראה איך זה זורם. כבר תיכננתי שיום ראשון אלך לקנות חומרים ואתחיל לנסות, אבל יש לי שאלה אני ראיתי מתכון עם מאפינס, שעושים וחותכים להם את הבטן הקטנה שיוצאת שמהלך האפייה מכסים בעיגול מבצק סוכר ומקשטים גם ברויאל וגם בבצק סוכר צבעוני השאלה אם זה יכול להיות מתכון מאפינס רגיל או שיש משהו מיוחד ? יש כמה טיפים שאתם בכללי יכולים לתת לי על מנת שהעוגיות , המאפינס, הסוכריות ובכלל ההתחלנה בנושא יהיה לי יותר קל ? ממש מפחיד אותי כל הקטע שאני רואה את המתכון של הרויאל היחסים בין הביצה לאבקת סוכר, שאני לא אסתבך או משהו ... תודה רבה על הכל!