שאלה לגבי עוגת חלבה - גיל חובב
אולי מישהי יודעת, אני רוצה להכין את עוגת החלבה של גיל חובב ויש לי כמה שאלות: האחת, האם חייבים תבנית עם חור ? השניה, במקום קפה אספרסו, האם אפשר קפה שחור ? ואחרונה, התערובת עם החלבה, אמורה להיות יבשה או שדרושים נוזלים? ואחרונה באמת, לגבי קפה טחון . . . באיזה מדובר והאם אפשר קפה שחור רגיל ? אפילו עם הל אין לי . . . אם מישהי ניסתה - אני שולחת את העוגה עם בעלי לעבודה - האם זה נראה יפה, נחמד ?
אולי מישהי יודעת, אני רוצה להכין את עוגת החלבה של גיל חובב ויש לי כמה שאלות: האחת, האם חייבים תבנית עם חור ? השניה, במקום קפה אספרסו, האם אפשר קפה שחור ? ואחרונה, התערובת עם החלבה, אמורה להיות יבשה או שדרושים נוזלים? ואחרונה באמת, לגבי קפה טחון . . . באיזה מדובר והאם אפשר קפה שחור רגיל ? אפילו עם הל אין לי . . . אם מישהי ניסתה - אני שולחת את העוגה עם בעלי לעבודה - האם זה נראה יפה, נחמד ?