שאלה לגבי עוגת שכבות

ELA1986

New member
שאלה לגבי עוגת שכבות

היי
עשיתי עוגת שכבות שעשויה מאיזשהו טורט וקרם
רציתי לשאול אם למישהו יש מושג למה כשאני חותחת את העוגה השכבות נפרדות זו מזו?

ועוד שאלה עשיתי קרם לרולדה כשהכנתי אותה היא יצאה רכה אחרי שהיא נכנסה למקרר היא נורא התקשתה לי אפילו שהשארתי אותה אחכ בחוץ.
אני יודעת שהקרם הזה צריך להשאר רך גם במקרר.
 

bali

New member
מנהל
קצת קשה לענות

בלי לדעת אילו קרמים בדיוק הכנת ואיזו עוגת טורט.

בלי המתכונים קשה לדעת למה לא הצליח או למה הקרם קשה ברולדה.
 
למעלה