שאלה לגבי עוגת שכבות
היי
עשיתי עוגת שכבות שעשויה מאיזשהו טורט וקרם
רציתי לשאול אם למישהו יש מושג למה כשאני חותחת את העוגה השכבות נפרדות זו מזו?
ועוד שאלה עשיתי קרם לרולדה כשהכנתי אותה היא יצאה רכה אחרי שהיא נכנסה למקרר היא נורא התקשתה לי אפילו שהשארתי אותה אחכ בחוץ.
אני יודעת שהקרם הזה צריך להשאר רך גם במקרר.
היי
עשיתי עוגת שכבות שעשויה מאיזשהו טורט וקרם
רציתי לשאול אם למישהו יש מושג למה כשאני חותחת את העוגה השכבות נפרדות זו מזו?
ועוד שאלה עשיתי קרם לרולדה כשהכנתי אותה היא יצאה רכה אחרי שהיא נכנסה למקרר היא נורא התקשתה לי אפילו שהשארתי אותה אחכ בחוץ.
אני יודעת שהקרם הזה צריך להשאר רך גם במקרר.