שאלה לגבי עור מיותר

ronbela

New member
שאלה לגבי עור מיותר

שלום לכולם

רציתי לשאול אם יש למישהו טיפים לגבי איך לצמצם עור מיותר.
אמרו לי שצריך להתעמל הרבה אבל אני לא אוכל להתאמן עוד חודש לפי הרופא וכבר שמתי לב שמתחיל לי בזרועות ובבטן עור מיותר....

יש למישהו איזה טיפ לתת לי?
יש איזה קרם או משהו ?
האם שימוש בקרם לחות יעזור או יהרוס?

(אני מבין שבסופו של דבר אני אצטרך ניתוח פלסטי במיוחד אצלי שאני התחלתיח את התהליך ב 210 קילו אבל אני רוצה לצמצם את זה כמה שאפשר)...

קוביd1

New member
עור מיותר

במשקל שלך והירידה שתיהיה שום קרם לא יעזור חבל על הכסף ,קרם לחות לא קשור בכלל לעודפי העור ,בסופו של תהליך ניתוח פלסטיקה להסרת עודפי העור ,אבל דייה לשמחה בשעתה.

קובי

ליבי3617

New member
ספורט עוזר וגם שתיית מים

לא שמעתי על מישהו או מישהי שקרם עזר להם. אבל יש מיתוסים על נבט חיטה (או משהו בסגנון).
הייתי בהרבה הרצאות ואני מכירה לא מעט אנשים שירדו במשקל.
אחת מהן ירדה במשקל מספורט אינטנסיבי (היא מדריכת ספינינג). לפני כשנה היה ויכוח לגבי העור העודף ולגבי ניתוחים. נטען פה - תוך הטעייה בוטה של הציבור - שניתן להימנע מניתוחי הסרת העור העודף על ידי קרמים וספורט.
שאלתי את מדריכת הספינינג מה היא חושבת.
היא ענתה לי בחיוך: "את מכירה אותי, אני מנותחת כמעט בכל איזור בגוף ועושה המון ספורט. מה זה אומר?"

מה שכן ספורט יחטב אותך ויביא לתוצאות הרצויות מבחינת שרירים כך שאחרי ניתוחי העור העודף תהיה חתיך שיא. אל תדאג, חודש שלא עושים ספורט לא מעלה ולא מוריד מהעודפים שיהיו לך.
גם מים מועילים לעור ולתהליך שריפת השומנים כך שתרוויח משני כיוונים.

אני עשיתי ניתוח בטן היקפית לפני כשנה והתוצאות מדהימות.

היי ליבי

בזמנו פרסמת יומן אחרי הניתוח פלסטי שעברת. זה היה עוד בפורום הקודם.
האם ניתן לקרוא את זה והיכן?
תודה.

ליבי3617

New member
אמור להיות לי איפשהו...

אני צריכה לחפש את זה ואביא את זה לאתר החדש.

האם ישנם מקרים שאין עור מיותר או שאין צורך

בניתוח פלסטי?
יש כרס שמלכתחילה נשפכת ויש כרס כמו הריון,
האם בשני המצבים מגיעים לעודפי עור שמצריכים ניתוח פלסטי?

ליבי3617

New member
מאד מאד תלוי

יש מקרים של גנטיקה טובה (אישית פחות יצא לי לראות כאלה).
ויש מקרים שהעודף לא מפריע למטופל עד שהוא לא רואה צורך לעבור ניתוח פלסטי.

גם אני חיכיתי 5 שנים עד שעברתי את הניתוח... לא החלטתי, לא בטוחה, לא יודעת, כאבים..
כרס כמו הריון זו כרס של אדם שעדיין שמן. זה מה שהיה לי לפני השרוול מכיוון שההשמנה שלי הייתה בטנית.

אם אתה מדבר על אישה אחרי הריונות זה גם תלוי.
גם שם זה שונה מאישה לאישה אחרי הריונות וגם נשים שעברו הריונות בלי לעבור הרזיה מסיבית - חלקן בוחרות בניתוח למתיחת בטן.

למיטב ידיעתי

זה ענין מאוד של עוד וכמה עודפים יש. ספורט תורם למיצוק השרירים ולמטבוליזם אבל לא מונע עור עודף. אלו מערכות שונות לגמרי.

לפני כ10 שנים ירדתי 60 קילו ועשיתי ניתוח מתיחת בטן ואני יכולה להגיד לך שזה אחד המתנות הכי טובות שנתתי לעצמי. אפילו 5 שנים אחרי זה, בעיקבות משבר משפחתי מאוד גדול, שהעלתי 30 קילו בחזרה הבטן נשארה שטוחה.

עכשיו אחרי השרוול יש לי בטן שטוחה ויפה ואני חושבת של ניתוח עודפים בזרועות
(כמובן אחרי שאסיים לרדת ואשמור עד לזה שנה שנתיים.

הניתוח הפלסטי לא קל, אפילו יותר קשה מהשרוול אבל לדעתי, שווה כל רגע של סבל שעברתי.

ליבי3617

New member
מאד משדרג!

אין מילים להעביר את התחושה של ההרגשה שאחרי.
משדרג את ההרגשה והמראה.

היום כשאני מתאמנת במכון והחולצה קצת מתרוממת, אני לא מתביישת בעצמי בכלל.
להיפך. מספרת לבנות שראו שנעדרתי מהמכון שעברתי ניתוח למתיחת בטן ובהחלט נרשמת התלהבות מהתוצאה

ליבי3617

New member
ואגב מה שכתבת..

אשמח אם תראי את הכתבה לגבי העובדה שניתוח להסרת עודפי עור עוזר לשמור על המשקל ותחווי את דעתך.
כמובן אם את מעוניינת..

אני "טריה" בניתוח הפלסטי כך שאשמח לשמוע ממישהי יותר ותיקה ממני.

ראיתי את הכתבה

אני לא כל כך יודעת איך להגיב. כמו שכתבתי ירדתי המון במשקל לפני שעשיתי את הניתוח ואחרי הניתוח שמרתי על זה כמה שנים טובות (ונהדרות). אבל אז אמא שלי חלתה בסרטן ואני בתור בת יחידה (וגם היא), הייתי צריכה להחזיק, בית, ילדים קטנים, עבודה ואמא חולה קשה.

המלחמה עם האוכל הייתה קשה והפסיכולוג שלי אמר שעל אחת המלחמות אני חייבת לותר, הכי קל היה לותר על הדיאטה.

היום אני משערת שזה אחרת כי גם אם אני רוצה לותר, אין לי יכולת קיבתית לאכול כמויות. אז אולי באמת אחרי שרוול, ניתוח פלסטי עוזר לשמור על המשקל.

ליבי3617

New member
מניסיון שלי

ושל אחרים, העובדה שיש שרוול מגנה מפני בולמוסים גדולים אבל לא מפני נשנושים.
אני משערת שאנשים שניסו להיגמל מעישון למשל, עדיין נתקלו בקשיים. עדיין היו צריכים לנשנש.
כמו כן אנשים שחוו קשיים כאלה ואחרים... הרי כולנו מכירים איך זה לברוח לאוכל.

מחזיקה לך אצבעות לתהליך מוצלח ושימור קל.

למעלה