שאלה לגבי עיגולים כהים תחת העיניים

• פותח הנושא tanu1
  • פורסם בתאריך

tanu1

New member
שאלה לגבי עיגולים כהים תחת העיניים

שלום, לבן שלי יש לפעמים עיגולים כהים מתחת לעיניים כאילו מחוסר שינה אבל לא קשור לשינה,כשהיה יותר קטן חשבו אפילו שזו מכה..וקצת פרטים - הוא בן 3 ו-8 חודשים, מאובחן כ PDD NOS , הוא עם הרבה יכולות וגם קשיים..הוא אוכל קצת מאוד אבל מגוון,כמעט ולא מוצרי חלב, הוא גם עייף הרבה פעמים ביום, כאילו ירידות אנרגיה. שאלה נוספת - אני נותנת לו אומגה 3 , מוציאה מקפסולה ומערבבת עם תה (גרין מגמה) - מישהו יודע על אומגה 3 משמן דגים עם טעם חלש? תודה

JacobSk

New member
תשובות

עיגולים כהים תחת העינים זה סימן שתיפקוד כבד כנירה לא טוב אפשר לעשות בדיקת שיגרתית בק"ח ולבדוק את הנושה. יש שמן דגים עם ריקוז הכי גבוה ב שוק בנוזלי עם טעם טוב של לימון וכימעת ללא ריח http://www.autmedic.com/shop/index.php?mark=5&productID=273 זה קישור לחנות שלי

vered73

New member
עיגולים כהים נקשרים בחוסר יכולת לניטרול רעלים

מהגוף. אצלנו זה מופיע בעיקר אחרי חשיפה לריסוסים מסוגים שונים. הילד שלי משתמש בשמן דגים בטעם לימוןא ו תפוז של חברת קרלסון. מייבאת אישית מארהב כי משלוח לכאן עולה הרבה כסף. אם את בעלת חברים ומשפחה בארהב המגיעים לכאן פעם פעמיים בשנה, שווה להזמין אליהם שמן דגים. אני מזמינה דרך אמזון, זה הכי זול שמצאתי עד כה (לגבי טעם לימון. לגבי תפוז לא.) יש להם גם תמיד דילים של 1+1 לגבי CLO שזה שמן כבד דגים שהוא מקור מצוין לויטמין A, ושמן דגים רגיל (שהוא מצוין לאומגה 3). נתתי לילדים לטעום את זה (כשהגדול שלי עוד אכל דגים פה ושם) לא פעם אחת והם לא הרגישו בכלל שזה דגים (במיוחד כשאמרתי שזה טוב להצלחה בבית הספר). אם הוא מחוסר אנרגיה זה יכול להיות גם מדברים אחרים שקשורים בתהליכי יצור אנרגיה בגוף. וזו רק דוגמא אחת. שווה לבדוק מדדים בדם, אולי חסר ברזל (פריטין הוא מדד שבודקים לרוב בתלונות דומות.)

tanu1

New member
תודה על תשובותיכם ושאלה נוספת

איך בודקים תפקודי כבד אני יודעת אבל יש דרך לבדוק את הנושא של חוסר היכולת לנטרול רעלים? בנוסף יש לו לאחרונה יציאות עם גוון ירוק - הוא שותה הרבה תה גרין מגמה זאת יכולה להיות הסיבה?

למעלה