שאלה לגבי עיניים

Deosette

New member
שאלה לגבי עיניים

בזמן אחרון אני מתעוררת בבוקר עם זוג קמטים קשים מתחת לעיניים ונפיחות קלה בעפעפעיים. זה נראה כאילו שזה פרצוף של בת 40 על גוף של בת 13. אני בת 24 ונראה לי שאני צעירה מדי למצב כזה של העיניים. כשהתאפרתי כדי להסתיר זאת, נראיתי כמו בת 50 עם גוף של בת 13 עם פוש אפ. השאלה שלי האפ יש צמחים את שמנים מסויימים שיכולים לצמצם את מראה הקמטים ולהרגיע את המראה הזקן הזה בשעות הבוקר?

עיניים

אם העיניים רק נפוחות בבוקר אז לשטוף אותן עם מים ממש קרים יוריד את הנפיחות. קומפרסים מתה ירוק יהיו מצויינים, השאלה אם יש לך זמן לזה בבוקר ? (-: חוץ מזה הקמטים מופיעים רק בבוקר ואח"כ נעלמים ? הילה

צריך להתחיל

להשתמש בקרם עיניים... (אם עדיין לא התחלת) איזור זה רגיש ועדין מאוד ונוטה לקימטוטים ולכן צריך להזין אותו כמו שצריך. שרף בנזואין משקם את העור נפלא, בשילוב נר הלילה (עדיף אורגני) וזרעי בוראג' בכמות יפה (עשירים בחומצות גמא לינולניות וגמא לינולאיות), ויטמין E טהור (נוגד חימצון מאד חזק) - כל אלו בתוך קרם עובדים נפלא על הזנת אזור האפעפיים, הגמשתו והאטת היווצרות הקמטים בנוסף לטיפול בקיימים. את מוזמנת לפנות אליי למייל האישי ואשמח לעזור. שבוע נפלא

למעלה