שאלה לגבי עיצוב תעשייתי בסמינר הקיבוצים

אביטל294

New member
שאלה לגבי עיצוב תעשייתי בסמינר הקיבוצים

אהלן! במהלך חיפוש אחרי מוסדות לימוד לעיצוב תעשייתי נתקלתי במלול של המכון להוראת טכנולוגיה ועיצוב מטעם סמינר הקיבוצים. מדובר ב-4 שנות לימוד, שבסופן יוצאים עם תואר ראשון להוראת עיצוב תעשייתי (B.Ed) ותעודת הוראה. ממליצים? ידוע לכם במקרה באיזה מקצועות אפשר לעבוד עם התואר, חוץ ממורה? אפשר להתקבל למקומות עבודה כמעצבת מוצר תעשייתית עם תואר B.Ed ולא B.Design? תודה רבה! לילה טוב, אביטל:)

אני יכול להמליץ רק על בצלאל, שנקר וחולון...

את סמינר הקיבוצים אני לא מכיר ולא שמעתי עליהם... (בתחום של עיצוב, הכוונה...) אני יודע שגם מכללת הדסה מציעים תואר בעיצוב תעשייתי, אבל אני לא מכיר את רמת הלימודים שם... רוב מקומות העבודה שאני שמעתי עליהם, לא כל כך בודקים איזה תואר יש לך ומה הציונים וכו'... בסופו של דבר הכל מתבסס על מי את, מה יכולתך המוכחת ואיזה נסיון יש לך... חשוב, לכן, ללמוד במקום איכותי לא בשביל התעודה, אלא בשביל הידע וההתפתחות האישית שלך כמעצבת...

jimibar

New member
אם אתה לא מכיר אז למה ענית ?

גם המכללה להוראת טכנולוגיה (סמינר הקיבוצים) וגם הדסה מורכבים מאוכלוסיה קצת שונה וקצת פחות פלצנית משאר המקומות. הלימודים ברמה גבוהה ויש סוגשל יחס אישי. אבל בסופו של דבר הלימודים אותם לימודים והתואר לא ממש משנה מאיפה הגיע. מה שמשנה זה תיק עבודות, ואם בכלל אתה טוב בתחום העיצוב שלך.

אם אנשים בתחום לא מכירים את הסמינר,

זו גם סוג של תשובה... זה אומר הרבה על מקומו של הסמינר בתחום. ולא, זה לא רק אני. שאלתי את הסובבים אותי בתחום.

jimibar

New member
תלוי איזה "אנשים" ...

חוצמזה המכללה להוראת הטכנולוגיה וסמינר הקיבוצים התאחדו רשמית רק לפני כחודשים. כך שלשאול על הסמינר "אנשים" לא יעזור ..

למעלה