שאלה לגבי עלות כתיבת תוכן

Macphista

New member
שאלה לגבי עלות כתיבת תוכן

הי,
יש לי שאלה קטנה-
האם עלות של 5 אגורות למילה בכתיבת מאמרים לאתרי אינטרנט (בערך 15 ש"ח ל"מאמר" של 300 מילים) זה סתם מחיר נמוך או שזה מחיר נמוך ומבזה לחלוטין ואין סיבה אפילו לשקול את זה?
תודה...

einatgross1

New member
כסף זה כסף

אם את צריכה להתפרנס וכרגע אין לך שום דרך לקבל הכנסה גבוהה יותר, אז איזו סיבה יכולה להיות לך, לא לכתוב תמורת מחיר כזה?

Macphista

New member
בגלל השוק

אם מסכימים למחיר כל כך נמוך, זה מוריד את המחיר שחברות אחרות מציעות עבור השירות הזה והמחיר הזה הופך להיות המקובל בשוק.

einatgross1

New member
דחיית עבודה בגלל אידיאולוגיה

זה מאוד יפה שאת מוכנה לשלם את המחיר, על מנת לשמור את האידיאולוגיה!
יחד עם זאת, על אידיאןלוגיה כדאי להיאבק ברמת המקרו ולא המיקרו.
ברמת המיקרו תעשי את מה שנכון לך. המעסיק תמיד יוכל למצוא עובד במחיר שהוא רוצה בארץ או בעולם. ליחיד קשה לשנות את השוק מול אדם אחד.
במקביל ברמת המקרו לכי להפגנות, כיתבי מאמרים ואפילו הזכירו לנו את האידיאולוגיה בפורום

תודה ובהצלחה,

aviaviz

New member
לא מסכים. לא בכל מחיר להסכים

כי אחרת זה נותן לגיטימציה לאנשים בשוק לנצל ולתת מחיר כזה.
אם הייתי מסכים לכל דבר בחיים ,הדברים אולי היו אחרת אבל בטוח לא הייתי מרויח הרבה מזה.

PhileasFogg

New member
לא מסכים שזה ניצול. הרי לא מדובר בעבודה כשכיר

מדובר בעבודה שאתה עושה בנוחיות של הבית שלך, בשעות הנוחות לך, ורק כשאין לך משהו טוב יותר לעשות. ולא נעים לי לומר, אבל גם האיכות הממוצעת של המאמרים באתרים האלה היא לא בדיוק גבוהה.

כך שאני חושב שהשכר הנמוך בהחלט משקף את המציאות, ואין בו שום דבר רע.

PhileasFogg

New member
אני הייתי לוקח בלי היסוס... בתנאי שאכן משלמים

זכור לי שפעם היה אתר שהציע משהו דומה, אבל התנה את התשלום בפועל בכך שתכתוב לפחות 20 מאמרים. ואז, אחרי 19 מאמרים הם פשוט היו מפסיקים לאשר את המאמרים שלך, כדי להתחמק מתשלום. איזו דרך "נפלאה" להשיג 19 מאמרים בחינם מכל חבר באתר, נכון?

אבל אם מדובר באתר עם מוניטין שאני יודע שאפשר לסמוך עליו, אז בכיף.

למעלה