שאלה לגבי עמלות

nisanil

New member
שאלה לגבי עמלות

אני רוצה להתחיל לסחור ורציתי לדעת מה היא עמלת מכירה ועמלת סליקת כ. אשראי אם יש דבר כזה או/ו בכלל כל עמלה ברגע שמתבצעת מכירה. עוד שאלה, האם לדעתכם יש סיכוי שמישהו ירצה לקנות מוצר שהוא ממוכר בלי פידבקים עדיין אבל במחיר הכי זול שיש באתר, לדוגמה Nokia N95, אני מתכוון למכור ב619$. אבל שמתי לב אצל אחרים שאין להם הרבה פידבקים בכלל לא קונים מהם.

7575

New member
כל העמלות שמגיעות לאיי ביי רשומות באתר שלהם

7575

New member
אני מתעסק רק

באייביי הגרמני וסביר להניח שאתה לא מבין גרמנית אין לא מוצא תחפש תמצא הכל כתוב שם בעקרון אני משלם 25 סנט יורו לכל מוצר במחיר התחלתי של 1.99לא כולל העמלות אם המוצר נמכר איי ביי לא זולים והעסק לא תמיד משתלם

nisanil

New member
מצאתי את העמלות

עד עכשיו הייתי מפרסם בוואלה!buy ושם העמלות ממש גבוהות ומיותר לציין כמובן על השוק ושבקושי קונים שם, אני לא מבין רק למה אצלהם העמלות כל כך גבוהות, יותר מebay אפילו

מרמיר1

New member
לא מדוייק.

העמלות ניגזרות מכמה הבטים . 1. מה גודל השוק שיש. - אם בנישה מסווימת יש מיליון סוחרים או 100 מיליון הרי ברור שאצל ה100 מיליון העמלות יהיו יותר נמוכות. 2. EBAY מרוויחה מאות מיליוני דולרים מעמלות ... מכמות הפריטים שיש שם . (בערך 6 מיליון מכירות פעילות בכול יום) האם לאתר ישראלי כזה או אחר יש כמות כזו שלך מכירות ... ?

7575

New member
אתה צודק

וגם אי ביי לא צדיקים גדולים בגובה העמלות שהם דורשים הבעיה שנגדם אין מה לעשות או אולי יש לך רעיון

מרמיר1

New member
השיטות להוריד עמלה

1. יש להמתין למבצעים - מדי פעם ניתן לשים מכירה ב20 סנט . 2. ניתן להוריד את מחיר המוצר בהרבה ובמקביל להעלות את המישלוח. ככה שבפועל אתה משלם פחות עמלת מכירה לEBAY

7575

New member
אני כרגע

משלם 25 סנט ללא שימוש בתמונת גלריה יש לפעמים מבצעים של סנט אחד כולל גלריה בקשר להעלות את מחריר המשלוח זה רעיון טוב כל עוד אתה לא פוגע בזה בלקוח. בגדול אנחנו כחומר ביד היוצר של אי ביי

7575

New member
והדבר הכי חשוב

הוא לפני שמכניסים מוצר לבצע הערכה כמה יש מאותו המוצר ובכמה הם נמכרים ואם בכלל משתלם לנסות למכור אותו

מרמיר1

New member
הלקוח משלם מחיר סופי TOTAL

ואותו לא מעניין כמה למישלוח וכמה למוצר .

מרמיר1

New member
גם אם המכירה הי פומבית עדיין אפשר לגבות יותר

על המישלוחה....

7575

New member
מזה אפשר לגבות יותר

אם המוצר שלך הוא אחד ויחיד ואין כמותו.אז כן אתה יכול להעלות את דמי המשלוח. נהוג להרוויח גם במשלוח אבל לא יותר מדי

מרמיר1

New member
דוגמא

סוחר א מוכר כרטיס זיכרון ב 1$ משלוח שלו זה 20 $ לקונה משתלם לקנות כי סוחר ב מוכר ב15 $ ו 5 $ משלוחה... סוחר א משלם 5 סנט עמלה לפייפל. סוחר ב משלם 75 סנט עמלה לפייפל

7575

New member
כמו שאמרתי בהתחלה

אם המכירה היא לא פומבית ולא פוגעת בלקוח

tomerol

New member
הלוווווווווווו!

מה זה הדבר הזה להרוויח על משלוחים?? לקוח מבינים שעובדים עליו בעיניים - נותנים עם יד אחת ולוקחים עם השניה. לקוח כזה - אם יקנה - פשוט לא יחזור לקנות עוד פעם, משהו שלא פחות חשוב!

למעלה