שאלה לגבי עקירה והומיאופתיה

c h a n c e

New member
שאלה לגבי עקירה והומיאופתיה

שלום, אני צריכה לעבור עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. קניתי בבית מרקחת ארניקה וטראומיל לפני המלצת הרוקחת. ההנחיות שקיבלתי- ארניקה-להתחיל יום לפני העקירה, לקחת כל 6 שעות 15 טיפות ולהמשיך יומיים שלושה אחרי. טראומיל-להתחיל מייד אחרי הניתוח 15 טיפות כל 6 שעות לשבוע. האם לשים את הטיפות במקום של העקירה או שפשוט לבלוע? האם יש לשמור לאחר הפתיחה במקרר? מצאתי הודעה שקצת הפחידה אותי בפורום-קראתי שעדיף להתחיל טיפול הומיאופתי מספר שבועות לפני ההליכה לרופא השיניים, הרוקחת אמרה לי בפירוש להתחיל יום לפני הטיפול. מה ההשלכות אם אשתמש בארניקה יום לפני הטיפול? האם זה מסוכן? האם לא יהיה אפקטיבי? האם ארניקה וטראומיל הם אכן מומלצים במקרה של עקירה כירורגית או שיש משהו יותר מתאים? קראתי באתר אחד שמומלץ להשתמש בקלנדולה+היפריקום כשעוברים עקירה, האם עדיף להחליף את מה שקניתי? יש לי אנמיה, האם התרופות הנ"ל מותרות לשימוש במצב זה (שכחתי לשאול את הרוקחת) לאחר העקירה אני גם אצטרך לקחת אנטיביוטיקה, האם זה מתנגש? תודה.

אם קנית לפי המלצת רוקחת

אולי תשאלי אותה גם את שאלותייך, אם לא תדע לענות, או לא תהיי מסופקת מהתשובות תוכלי למצוא את מספר הטלפון שלי על כרטיסי האישי, את מוזמנת להשתמש בו. כל טוב

למעלה