שאלה לגבי ערנות

hila546

New member
שאלה לגבי ערנות

לאחרונה התחלתי ללמוד, ואני מחפשת דרך להיות ערנית ללימודים לפני כמה שנים אובחנתי כדיסלקטית ADD ונטלתי רטלין לריכוז יש לכם רעיון נוסף לערנות וריכוז בשיעורים ובלימודים לב בבית??? אשמח לשמוע תגובות תודה הילה

0 אור 0

New member
יש כמה שמנים שמסייעים לריכוז ולערנות אבל

אני חושבת שכדאי להתאים תערובת באופן אישי - יש כמה אספקטים שדורשים אבחון לפני שאת משתמשת בשמנים דרך אחרת היא על ידי תנועה = יוגה או אומנויות לחימה שיאספו את האנרגיות שלך ויביאו אותן לרגיעה ומיקוד

עירנות, דיסלקציה ועוד...

הי הילה, ישנם צמחים רבים לטיפול בבעיות שהצגת אך על מנת להתאים משהו בדיוק בשבילך צריך לראות אותך, להכיר אותך, ולקבל ממך אינפורמציה מלאה על עברך (רפואי/אישי) ועל המצב הנוכחי ובכלל. לזה קוראים ברפואה המשלימה אבחון. ממליצה לך בחום לפנות למטפל/ת אשר יטפלו בך באופן יסודי, עמוק ונכון. חוסר עירנות, בעיות ריכוז (וגם נשירת שיער אם אני זוכרת נכון), כולם סימפטומים אשר באים להדליק איזשהו אור אדום שמזהיר כי משהו בגוף לא תקין. בהצלחה, רק בריאות
הילה

hila546

New member
היי הילה

איך אני מגיעה לאבחון ברפואה שלמה? זה קשור לקופות החולים??? נ.ב כל הכבוד על הזכרון!

שתי אופציות

דרך קופת חולים - צריך פשוט להתקשר ולברר אילו מתחומי הרפואה המשלימה הם מציעים ואיך את מתאמת טיפול. אבחון אצל מטפל פרטי - יש לא מעט, תמיד טוב להגיע למישהו עם המלצות.
הילה

למעלה