honeycombs
New member
שאלה לגבי פאי לימון עם מרנג
היי
אני מכינה פאי לימון עם מרנג למחר.
בספר רשום שלא ניתן לשמור את המרנג לאורך זמן משום שנפח האויר יורד משמעותית והחלבונים מפרישים נוזלים. לכן יש להשתמש בכמות המוכנה בסמוך לציפוי הטארט.
האם הכוונה היא להכנת המרנג ולהשאיר אותו בקערה?
אם אני מכינה היום הכל כולל הכל - ציפוי ושריפה בגריל - האם אפשר לשמור במקרר למחר? האם עדיף לעשות את ציפוי המרנג מחר?
תודה רבה
יערה
היי
אני מכינה פאי לימון עם מרנג למחר.
בספר רשום שלא ניתן לשמור את המרנג לאורך זמן משום שנפח האויר יורד משמעותית והחלבונים מפרישים נוזלים. לכן יש להשתמש בכמות המוכנה בסמוך לציפוי הטארט.
האם הכוונה היא להכנת המרנג ולהשאיר אותו בקערה?
אם אני מכינה היום הכל כולל הכל - ציפוי ושריפה בגריל - האם אפשר לשמור במקרר למחר? האם עדיף לעשות את ציפוי המרנג מחר?
תודה רבה
יערה