שאלה לגבי פאי לימון עם מרנג

honeycombs

New member
שאלה לגבי פאי לימון עם מרנג

היי
אני מכינה פאי לימון עם מרנג למחר.
בספר רשום שלא ניתן לשמור את המרנג לאורך זמן משום שנפח האויר יורד משמעותית והחלבונים מפרישים נוזלים. לכן יש להשתמש בכמות המוכנה בסמוך לציפוי הטארט.
האם הכוונה היא להכנת המרנג ולהשאיר אותו בקערה?
אם אני מכינה היום הכל כולל הכל - ציפוי ושריפה בגריל - האם אפשר לשמור במקרר למחר? האם עדיף לעשות את ציפוי המרנג מחר?

תודה רבה
יערה
 

bali

New member
מנהל
את ציפוי המרנג עדיף להכין מחר

כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
 
למעלה