שאלה לגבי פאי שוקולד
הכנתי מילוי לפאי שוקולד מהמתכון הבא : (פאי שוקולד של דומיניק)
חומרים למילוי: 200 גרם חמאה 200 גרם שוקולד לאפייה של עלית 1.5 כוס סוכר 4 חלמונים 2 ביצים
הכנת המילוי: 1. ממיסים מעל אמבט מים את השוקולד והחמאה. 2. מוסיפים את הסוכר ומקררים במקרר. 3. מוסיפים את החלמונים והביצים ומערבבים היטב. 4. מוזגים את המילוי על הבצק ואופים כ-20 דקות.
במהלך האפייה המילוי תפח מעט בצורה מאוד לא הומוגנית ופיתח כל מיני בועות. למה? אולי לא ערבבתי מספיק טוב?
שאלה נוספת, מה יקרה אם אשתמש ב - 3 ביצים ו - 2 חלמונים? איך ישתנה המרקם?
ושאלה אחרונה - מישהו מכיר את המתכון של פאי השוקולד של דומיניק ויודע לאשר שזה אכן המתכון?
תודה
הכנתי מילוי לפאי שוקולד מהמתכון הבא : (פאי שוקולד של דומיניק)
חומרים למילוי: 200 גרם חמאה 200 גרם שוקולד לאפייה של עלית 1.5 כוס סוכר 4 חלמונים 2 ביצים
הכנת המילוי: 1. ממיסים מעל אמבט מים את השוקולד והחמאה. 2. מוסיפים את הסוכר ומקררים במקרר. 3. מוסיפים את החלמונים והביצים ומערבבים היטב. 4. מוזגים את המילוי על הבצק ואופים כ-20 דקות.
במהלך האפייה המילוי תפח מעט בצורה מאוד לא הומוגנית ופיתח כל מיני בועות. למה? אולי לא ערבבתי מספיק טוב?
שאלה נוספת, מה יקרה אם אשתמש ב - 3 ביצים ו - 2 חלמונים? איך ישתנה המרקם?
ושאלה אחרונה - מישהו מכיר את המתכון של פאי השוקולד של דומיניק ויודע לאשר שזה אכן המתכון?
תודה