שאלה לגבי פאלם שלא נטען

שאלה לגבי פאלם שלא נטען

אולי מישהו יוכל לעזור לי? יש לי פאלם מדגם ישן - 515, שהובא לי מארה"ב ולכן אני משתמשת בו עם מתאם לשנאי מ-220V ל-110V. כבר כמה שבועות שיש לי בעיה איתו - הסוללה התרוקנה והוא לא נטען (לא נדלקת הנורה כששמים אותו בעריסה ולא ניתן להפעיל אותו). בדקתי את כל החיבורים, ניסיתי גם בלי חיבור למחשב, ואפילו קניתי מתאם חדש לשנאי (כבר היתה לי פעם בעיה במתאם אבל הפעם זה לא עזר). כבר ניסיתי בעבר לקנות עריסה חדשה (בגלל בעיית המתאם) אבל לא הצלחתי למצוא בגלל שהדגם ישן. עכשיו אמרו לי שאולי זו בעיה של הסוללה הפנימית - אבל איך יודעים? אני לא מכירה אף אחד עם מכשיר כזה כדי לנסות עריסה אחרת, לא בא לי סתם להוציא כסף על סוללה אם זו לא הבעיה (כמה באמת זה צריך לעלות?). האם גם התקן לסוללות השתנה בין הדגמים, ואז אולי לא אמצא כזו סוללה? תודה מראש למי שיש לו רעיון...

alonhzn

New member
קרה לי פעם עם אותו פאלם בדיוק

מה שאת יכולה לנסות זה להסתכל על כל החיבורים של העריסה ושל הפאלם, לוודא שלא תקוע שם אבק או לכלוך ואז לחבר את כל החיבורים חזק חזק כדי שלא יהיה ספק שהחיבורים בסדר. אחר-כך כאשר הפאלם נמצא בעריסה ומחובר לחשמל, תבצעי RESET ארוך (בזמן שהמכשיר עדיין בעריסה!!) ותעזבי, תני לו איזה שעה ונסי להדליק. אפשר ורצוי לנסות גם כאשר הפאלם בעריסה ונטען, ללחוץ על הRESET ובו זמנית על כפתור ההפעלה של הפאלם, לאחר מכן לעזוב את הRESET אך להשאיר את האצבע על כפתור ההפעלה ורק אחרי שנייה לעזוב את כפתור ההפעלה וללחוץ על הכפתור "למעלה" בפאלם. אם כל זה לא יעזור, סביר להניח שהסוללה מתה. אם יש לך קצת יכולת טכנית או שאת מכירה מישהו כזה, את יכולה לקנות סוללה+מברג מיוחד בערך ב100 שקל כולל משלוח לארץ (דרך ebay).

קובביס

New member
טעינה עם כבל USB

כבל USB אמנם איטי אך מאפשר טעינה. הכבל מתחבר לאותם מגעים אליהם מתחבר המטען ....בד"כ מגעי המטען הם שניזוקים

למעלה