שאלה לגבי פולנטה
יצא לי להכין לא מזמן פולנטה ויצא יאמי יאמי. בלי שום חלב רק עם שמן מתובל עם מלח (והרבה) ופלפל.
השאלה מתי זה מתמצק? בקרור או באפיה?
אני צריכה קודם לבשל את זה ואז לתת לזה להתקרר בסיר או להכניס לתנור?
פעם שעברה שהכנתי את זה וזה בכלל לא התמצק בסיר. אולי כי שמתי הרבה שמן?
אשמח לעזרתכם.
יצא לי להכין לא מזמן פולנטה ויצא יאמי יאמי. בלי שום חלב רק עם שמן מתובל עם מלח (והרבה) ופלפל.
השאלה מתי זה מתמצק? בקרור או באפיה?
אני צריכה קודם לבשל את זה ואז לתת לזה להתקרר בסיר או להכניס לתנור?
פעם שעברה שהכנתי את זה וזה בכלל לא התמצק בסיר. אולי כי שמתי הרבה שמן?
אשמח לעזרתכם.