שאלה לגבי פוקר באינטרנט

greena

New member
שאלה לגבי פוקר באינטרנט

שלום, רציתי לדעת על איזה אתרים אתם ממליצים לי לשחק טקסס הולדם על כסף אמיתי? קראתי פה בכמה עמודים הראשונים על פוקרסטארס ועוד איזה אחד. אבל איזה עדיף? עכשיו יש לי PAYPAL..יש אפשרות להעביר את הכסף ישירות לשם? תודה!

nady4u

New member
תנסה לשחק בהתחלה על כסף וירוטואלי

מתאים לך, תשים כסף אמיתי. כל אחד והטעם שלו בבחירת האתר. בבקשששה !

greena

New member
שיחקתי בפייסבוק..אבל חסמו לי את החשבון כי

מכרתי צ'יפים..היה לי איזה 4 מיליארד.. חפיף לפחות עשיתי שם כסף

milor77

New member
תתחיל לשחק עם $50 חינם

במקום להפקיד מכספך, יש אפשרות לקבל $50 חינם לפוקרסטארס או פול טילט כנס למדריך פוקר חינם, יש שם הסבר מפורט איך לקבל את ה-$50 ברבע שעה עבודה

Godu

New member
הוא כבר לא רלוונטי

יש הרבה שאלות חדשות שאין להן תשובות בבלוג ולי לפחות אין מושג איך לענות עליהן. מילא אם המדריך היה נותן תשובות לשאלון ה holdem אבל הוא נותן תשובות על שאלון הטורנירים ושמה לי לפחות אין מצב לענות על שאלות שלא נמצאות כי אין לי מושג בטורנירים.

AdAmD1

New member
יש לזה פתרון מאוד פשוט

לא להיות עצלן, אתה מקבל 50 דולר על כלום אז זה לא נראה לי כל כך נורא לקרוא 3 מאמרים של דף.

PT1982

New member
פתח חשבון בפול טילט...

בסקשיין של ההפקדות תמצא כבר מידע בהצלחה!

Muaddib21

New member
לגבי 50$ מתנה

רק רציתי להגיד שעשיתי את זה אתמול לפי המדריך המעולה שיש באתר והצלחתי לעבוד את הבוחן בנסיון הרביעי (מתוך ה 5 נסיונות שיש לך) וכבר על הבוקר הגיעו ה 50$ לחשבון שלי ב FULL TILT POKER. אז אם יש אנשים שחושדים שזה לא אמיתי או סתם מתיחה אז לא. זה עובד. נכון יש עכשיו שאלות חדשות שלא מופיעות במאגר השאלות שיש במדריך אבל זה ממש לא הרבה שאלות ונכשלתי במבחנים הראשונים כי לא ממש הבנתי איך זה הולך. כעקרון כשעשיתי את הבוחן אז בערך 2-3 שאלות מתוך ה 20 לא הופיעו במאגר ובפעם הרביעית רק שאלה אחת לא הופיעה אבל זאת ממש שאלה שטותית. פשוט תפתחו את ההרצאות שלהם ואתם לא צריכים לקרוא אותם, פשוט תעשו חיפוש לפי השאלה בהרצאה וכבר תמצאו את התשובה, בדרך כלל אתם רק צריכים להתסכל שם בטבלה כלשהי וכבר תראו את התשובה. כל העסק הזה לקח לי כמה שעות כי בין בוחן לבוחן צריך לחכות שעה. כן, קראתי קצת את ההרצאות ורפרפתי בהן, אז צריך להשקיע טיפה בשביל כסף קל, אבל זה שווה את זה. בכל מקרה אם למישהו יש שאלות הוא מוזמן לשאול ואם מישהו רוצה להירשם דרכי אני מאד אשמח כי ככה אני מקבל עוד כסף לחשבון :) אז דרך הלינק הזה: http://www.pokerstrategy.com/uQHHSY

למעלה