שאלה לגבי פורמולה צמחית

ק ו פ י

New member
שאלה לגבי פורמולה צמחית

בני בן השלושה חודשים ניזון ממטרנה צמחית מזה כחודש, זאת לאחר שניסינו את הסימילאק נטול הלקטוז, סימילאק חלבי רגיל ומטרנה חלבית. כל הפורמולות החלביות יצרו אצלו חוסר נוחות בבטן ופליטות מרובות, ואילו עם הפורמולה הצמחית הגענו כעת לתקופות יפות בהן נראה שהגזים הולכים ונעלמים, כמו גם הבכי בזמן האוכל. העניין הוא שאני לא שלמה לגבי הזנת תינוק בפורמולה צמחית עקב המצאות הפיטואסטרוגנים (מקוה שכתבתי נכון) ההורמונים הנשיים - ולכן הבנתי שהפורמולות הצמחיות פחות מומלצות לבנים - האם יש אמת בדבר? האם אתה ממליץ להמשיך בהזנה בפורמולה צמחית ללא כל חשש? האם אתה ממליץ לנסות לעבור לפורמולה חלבית מידי כמה שבועות ולבדוק אולי סוף סוף יצליח לנו?

סויה

למרות כל הדיוני ם על כלכלה על בסיס סויה ועל פיטואסטרוכנים במחקרים עם טטוח ארוך לא עלתה סכנה בשימוש מה שאת מתארת אצל הילד יכול לנבוע מרגישות לחלבון חלב פרה ואז הטיפול הנו כלכלה על בסיס סויה מציע להתייעץ עם דיאטנית לילדים או גסטרואנטרולוג לילדים

ק ו פ י

New member
האם הרגישות לחלבון חלב פרה חולפת?

או שזה משהו לכל החיים? האם יש עוד רגישויות שמתלוות לרגישות זו בד"כ? שכחתי לציין שאותן תגובות היו גם שהנקתי (לכן הפסקתי אחרי 5 שבועות) אני מניחה שאם הייתי מפסיקה לאכול מוצרי חלב - ההנקה היתה אולי מסתדרת... האם מדובר בבעיה שיש לראות בגללה רופא גסטרו, או שאם אנחנו מסתדרים עם הסויה פשוט להניח לזה עד גיל 9 חודשים (בו אמורים לנסות מוצרי חלב...)?

אלרגיה לחלבון חלב פרה

חולפת ברוב המקרים עד גיל שנה הייתי ממשיך סויה- פונה למען הבטחון לגסטרו ילדים ומנסה מעט מעדנים על בסיס חלב מגיל 9 חודשים אם תרצי אשמח לעזור

למעלה