שאלה לגבי פיפוש

מור ד

New member
שאלה לגבי פיפוש

פיפוש נחשב קומיקס? ואגב, איפה אוכל למצוא מילים של השירים מפיפוש (אני רוצה את השיר הזה של ארץ ישראל שלי, בירוקרטית ופנאטית וכו'....)

Dark SpaWn

New member
פיפוש זה לא קומיקס אבל...

יש להם ספר קומיקס ולזמן מסוים הם שיחררו קומיקס קטן בסוף אני חושב... ראש אחד, לא ? ומילים לשירים ?... טוב אני לא חושב שקל למצוא את זה אתה יכול לחפש באתרי המעריצים אני חושב שיש לינקים לאתרים כאלה באתר גיליוטין בכל מקרה אם זה ממש חשוב לך אז אתה יכול לצלצל לרנן גלוזמן הטלפון שלו רשום באתר בשביל סיבה (אפילו שאתה לא רוצה להישתמש בו בשביל הסיבה הזו עדיין זה בסדר לנצל את זה) אבל כדאי לך למהר כי עוד מעט הם יוצאים לשייט ואתה לא תצליח למצוא אותם יותר לבערך כמה חודשים בכל מקרה יש מילים לכמה שירים באחת מחווברות ההסברה אבל אני לא זוכר איזו (כנראה זו שמקבלים אם פיפוש 2) גם כן אני זוכר חלק מהמילים לחלק מהשירים אני יכול לנסות להיזכר בהן ולישלוח לך במסר

comicsgirl

New member
קומיקס?

לא הייתי קוראת לפיפוש קומיקס....וכן,הוא היה בראש אחד ועבר למעריב לנוער... בקשר למילים- לאחותי יש, משום מה, דיסק עם השירים מפיפוש... אם אתה באמת רוצה אני מוכנה להקשיב לו ולרשום לך את המילים... (אתה רואה מה אני מוכנה לעשות בשבילך
)

מור ד

New member
אני רוצה את המילים של "א"י שלי"

מהלילה שבו נרצח הקישקע... שפיפוש מנגן על הפסנתר ושר "ארץ ישראִל שלי בירוקרטית ופנאית, מי בריקרט ומי פינאט- כולנו ביֵחד!

למעלה