שאלה לגבי פירסום

aaron10

New member
שאלה לגבי פירסום

אני עובד בחו"ל ואני רוצה לפרסם את האתר בקטע שאוכל להעלות תמונות פירסום של מוצרים של החברה עם אופצייה לכתוב כמה מילים .
לדוגמא אתר שאני משתמש בו הרבה : tumbler.com

האם מישהו מכיר עוד אתרים כאלו ?
בתודה מראש :)

הי aaron10 ניסיתי לברר עבורך, לא כל כך ברור..

לי מה כוונתך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני אם תרצה.

aaron10

New member
היי מוטי :) אז ככה :

קצת בעייתי להתקשר אלייך כי אני לא בארץ ואין לי קו חיצוני בנייד לי מקווה שיסדרו לי בקרוב אבל אני אנסה להסביר לך בקצרה :
אני עובד בחברה בחו"ל ואני מנסה לפרסם את המוצרים שלנו באתרי פירסום חינמים .
לדוגמא : [URL]https://www.tumblr.com/login[/URL]
מה שאני עושה אני מכין תמונה יפה עם מוצרים חדשים שאני מצלם ומעלה לשם עם משפט פירסום טלפון של החברה
עם תגיות. וזה מניב תוצאות לא רעות בכלל ואני מחפש אתרים נוספים כאלו .
ככה גם בפייסבוק לינקד אין וכולי .
והשאלה שלי אם אתה מכיר אתרים כאלו בחו"ל אתרים נוספים כי כרגע להשקיע בפירסום בכסף החברה לא יכולה

האמת שקונספט של אתרים כאלה, לא מוכר לי...

הרעיון נישמע מאוד נחמד, לא מוכר לי בכל אופן, אולי אחרים מכירים.
בהזדמנות זו אולי תספר קצת על החברה והמוצרים, שנכיר אותך יותר?
אתה יכול גם להוסיף "חתימה" קבועה עם הפרטים הבסיסיים, לינק לאתר, מה התחום, טלפון וכדומה.

aaron10

New member
היי מוטח :)

זה האתר : http://www.xsiwireless.com

מתעסקים ב cellphone accessories

באיזה דרך אתה ממליץ לי לפרסם ?
בתודה מראש

תראה מדובר באביזרי סלולר להבנתי, לדעתי...

פרסום בפייסבוק/גוגל וכמובן תיחום ומיקוד לאזורים שאתה עובד בהם ומשווק את המוצרים שלך, למרות שלכאורה כחנותוירטואלית אין הגבלה על מיקום פיזי.
אם מדובר לדעתך ממש במוצרים אטרטבים גאדג'טים שגם יענינו ישראלים, וניתן לשלוח ללא בעיות מיסוי/דואר וכדומה, אולי גם בישראל.
תנסה כמה אופציות, אין לך מה להפסיד יותר מדי, ככה תימצא לדעתי את יחס ההמרה הנכון עבורך, ואת קהל היעד המיטבי שלך.
כמובן שיש אפשרות גם ליחסי ציבור, כתיבת מאמרים וחוות דעת כמומחה במקומות רלבנטים, אבל שוב, זה כבר יותר מורכב, ודורש ידע.

aaron10

New member
היי מוטי :)

התחלתי לפרסם בגוגל בפייסבוק כולל תגיות של המילים שקשורות לאביזרים
מאמרים : איזה מאמר אני כבר יכול לכתוב על אביזרים שכאלו ? אשמח לרעיון כיוון
ועוד משהו שלא מצאתי פיתרון : האם ישנה דרך כולשהי להפיץ את האתר אינטרנט לכול העולם ואישתו ?
רק שתגע שאתה מציל אותי ממש ככה !

aaron10.."כל המציל נפש אחת"...

שמח שאני מסייע לך,אתה צריך לחשוב מנקודת המבט של הלקוח הפוטנציאלי שלך. כלומר, לייצר עבורו ערך מוסף, אולי חדשות באתר ועידכונים, גאדג'טים חדשים, אולי מבצעים אמיתיים ללקוחות חוזרים ובכלל.
ב עיקרון אתה בעולם הוירטואלי יכול להפיץ את האתר לכל מקום, השאלה מה מידת ההשקעה שתרצה להשקיע בכל מקום, כדאיות קידום בגוגל, האורגני ובתשלום בפרסום הממומן.
נסה לצאת מהשבלונה של אתר שמוכר אביזרים לסלולר, כאלה יש המון. אולי חבילת מוצרים לטלפון ממותג מסויים, בכל שבוע מוצר אחר, מאמרים וטיפים איך לשמור על הסלולר, אולי אפליקציות שלא חשבנו עליהם, או לא היינו מודעים להם, כמו למשל איך להאריך את זמן הסוללה וכדומה.
אגב, האתר שלך, ויזואלית ומבחינת סידור המוצרים והקטגוריות, בהחלט יפה וטוב, עושה רושם מקצועי לדעתי.

aaron10

New member
היי מוטי :)

קודם כול תודה :
אהבתי את נושא המאמרים מכיוון שאני לא חזק בזה ..יש לך אולי איזה כיוון איך להתחיל עם זה ?

aaron10

New member
ועוד דבר

כרגע ביכולתי לעשות כול מה שלא עולה כסף כי כרגע אין כסף והכוונה מקומות שאתה מכיר לפירסום בחינם עם תיוגים .

למעלה