שאלה לגבי פלאפון נקסוס 1

שאלה לגבי פלאפון נקסוס 1

אני מתעניין על המכשיר הזה האם למישהו יש חוות דעת עליו מנסיון אישי ומה לגבי העברית שלו האם הוא תומך בעברית מלאה? איך הוא לעומת האייפון4 האם האייפון לוקח אותו בגדול תודה האמת מתחיל להיות לי שינאה על האייפון

billc

New member
מערכת ההפעלה החדשה שלו פרויו

שזה 2.2 במספרים מוסיפה לו הרבה, גם בביצועים, אייפון 4, זה הטלפון עצמו מבחינת תוכנה הוא ו3GS יהיו אותו דבר בעוד 10 ימים, כל מה שאייפון 4 יכול לעשות, ה3GS יוכל לעשות ההבדל העיקרי בניהם, זה יהיה מצלמה קידמית שהיא שימושית רק באיזור WIFI לא באזור 3G, ותוכל לעשות שיחות וידאו רק עם אנשים אחרים שיש להם אייפון 4 ורזולוצית מסך הרבה יותר מרשימים, כעקרון גם קצת ביצועים וזמן בטריה יותר ארוך. מי שיש לו 3GS לא ממש כדאי לו לקנות את אייפון 4 נחזור לנקסוס, אז ככה, האייפון 4 יותר טוב מהנקסוס אבל, לנקסוס1 (אנדרויד) פרויו, יש אפשרות להיות HOTSPOT ללאפ טופ שלך ולמכשירים אחרים (בחינם) ותוכל לגלוש עם המחשב שלך במהירות 3G כמעט בכל מקום, רק זה עולה בהרבה מקומות כמה עשרות דולרים בחודש, ואתה מקבל את זה בחינם האייפון 4 יותר מרשים, אבל אפל שמים על המכשירים שלהם הרבה מגבלות אם חשוב לך רק משחקים/וידאו/מוזיקה הייתי הולך על האייפון 4 אבל אם אתה רוצה להתשמש בו ככלי עבודה, למשל הנושא של הHOTSPOT וחושב להיות יותר חסכוני (למשל עם אייפון מכריכים אותך לעשות DATA PLAN) עם נקסוס 1, אתה יכול לנטרל את הDATA בתקופות קשות, ולהשאר רק עם הWIFI ושיחות הטלפון.

billc

New member
ב2.1 התקנתי פונטים בעברית

ואז מהחנות של גוגל התקנתי את הקיבורד שמאפשר עברית (האפליקציה היא חינמית) מאז היה לי עברית מלאה אחרי השדרוג ל2.2 הפונטים העבריים נשארו ויכולתי לקרא עברית אבל הייתי צריך ללכת לSETTINGS של הקיבורד שוב ו, לסמן וי לעברית (תהליך של פעם אחת ולוקח פחות מחצי שניה) אז לשאלתך, יש לי עברית מלאה כרגע ב2.2 אם השאלה, האם המכשיר מגיע מראש עם תמיכה מלאה בעברית התשובה לא, אם השאלה אחרי השדרוג לפרויו,האם גוגל הוסיפו עברית לעדכון, התשובה היא לא, יש כמה שפות לקיבורד המקורי שלהם (עברית לא אחת מהם) ועכשיו אני חוזר לתגובה המקורית שלי, אם אתה רוצה שיאכילו אותך בכפית, תברח מנקסוס 1 ומכל מכשיר אנדרויד אחר אם לא מפריע לך, להפעיל את המוח והאצבעות פעם ב.., אז אתה יכול לשקול אנדרויד היתרון היחיד של נקסוס 1 על מכשירי אנדרויד אחרים, שאתה מקבל עדכונים מגוגל ראשון חוץ מהיתרון הזה, יכול להיות שמכשירים אחרת בהווה או בעתיד שתאהב יותר (תלוי בהעדפות הטלפוניות שלך)

לא הבנתי למה אני צריך לברוח

מכל מכשיר אנדרואיד מה עד כדי כך גרוע הבעיה שאני לא רוצה להתעסק עם אייפון שם זה מונופול כל דבר רוצים כסף המכשיר מאוד סגור פשוט יש לי שינאה אליהם ועכשיו מובן לי מדבריך שגם אנדרואיד זה לא משהו

yidan

New member
אנדרואיד זאת מערכת מצויינת

שאני קניתי את הטלפון שלי הגלאקסי הייתי יכול לבחור בינו לבין אייפון ואני כל יום מחדש מודה על ההחלטה שעשיתי וכל יום מחדש אני מגלה כמה המערכת הזאת נוחה גיאונית שימושית וניתנת לקסטומיזציה ואני דיי בטוח שכל נקסוס שתקנה כבר יהיה עם גירסא 2.2 מה שאומר שיהיה עליו עברית וגם אם לא אתה תוכל פשוט לעדכן אותו אגב להשוות בין האייפון לבין האנדרואיד זה כמו להעדיף xbox על מחשב ממש טוב האקסבוקס זה כיף והכל אבל אתה ממש מוגבל למה שאתה יכול לעשות איתו ומחשב זה מחשב :)

billc

New member
הגירסה שיצאה עכשיו 2.2 שהיא עדיין לא רישמית

אין לה עברית לא שזה סיפור גדול האייפון החדש, הוא מאוד איכותי מבחינת חומרה אבל אני מסכים שאפל שמה עליו מגבלות האנלוגיה שעשית עם XBOX ומחשב לא חושב שזה נכון הייתי אומר שאנדרויד זה כמו לינוקס ואייפון זה כמו סנולפארד שניהם מערכות הפעלה של מחשבים, אבל ללינוקס יש לך יותר אופציות בעיקר אם אתה מפתח לאדם רגיל עדיף האייפון

DToNAToR

New member
שטויות

לא צריך להיות מפתח בשביל להשתמש באנדרויד. לא צריך מפתח גם בשביל להשתמש בלינוקס, אבל זה כבר נושא לפורום אחר. מה זה אדם רגיל? אדם שרק מבצע שיחות מהפלאפון שלו? אז לכזה מישהו הייתי אומר שלא ייקח סמארטפון. אמא שלי משתמשת בנוקיה 1200 http://www.gsmarena.com/nokia_1200-1976.php ומרוצה עד הגג. אני לצערי רואה אנשים שקונים סמארטפון כי כולם קונים ואז לא יודעים למצוא את עצמם בתוכו או לא משתמשים בעשירית מיכולתיו. זה תקף גם לאייפון. הסיבה היחידה שבגללה נכון לעכשיו אפשר אולי להגיד שאנדרויד "פחות ידידותי" היא שצריך פריצת root להתקנת פונטים. לא נורא. 1. זה תהליך שנחסך לחלוטין אם קונים ממפעילה מקומית. 2. אם קונים בחנות פרטית אפשר לבקש לבצע את זה בשבילינו. 3. גם באייפון פעם לא הייתה עיברית. חבר שלי נאבק עם האייפון שלו לא מעט כדי להשיג עיברית וביצע "פריצות" לא פשוטות יותר. 4. כל התהליך יהפוך ללא הכרחי כשאנדרויד 2.2, שמכילה כבר פונטים בעיברית, תצא למרבית הפלאפונים.

billc

New member
לא צריך להיות מפתח

אבל מבחינת ידידות למשתמש ונוחות, אייפון יותר נוח אבל כנראה שזה עיניין של טעם מדבר אחד שיש לו נקסוס1 ואייפון

yidan

New member
על פי מה אתה אומר שהוא מאוד איכותי?

המסך שלו מוגבל לזוית צפיה והוא לא חד כמו שהם הצהירו והזכוכית החדשה הזאת שהם מלתלהבים ממנה נלקחה לבדיקה מחוץ למעבדה שלהם ונשברה בהפלה שלישי מגובה הכיס (נשברה לגמרי) והמעבד שהם כל כך מתלהבים ממנו ה A4 קיים גם במכשיר של סמסונג וכנ"ל גם הזיכרונות אחרי הכל כל המכשירים החדשים של סמסונג וHTC ומוטורלה החדשים לוקחים אותו בהליכה מבחינת ביצועי חומרה

billc

New member
אני הבנתי שזה מעבד שלהם

זאת אומרת הם יצרו אותו כל ההנחות שלי זה ממה שראיתי ביוטוב ובקליפים, מסכים איתך שצריך לחכות ולראות באמת

yidan

New member
איך הגעת למסקנה שהאייפון יותר טוב?

תשווה כל פרמטר מבחינת חומרה והנקסוס לוקח בעעננקק ומבחינת מערכת הפעלה בכלל איך אפשר להשוות את האייפון לאנדרואיד.. אין מה להשוות אייפון לאנדרואיד האנדרואידים לא מנסים להיות אייפון ואין להם שאיפה להדמות להם מי שרוצה אייפון שיקח אייפון ומי שקצת יותר מבין מהחיים שלו ומה טוב בשבילו ולא אוהב לשלם על חרא עם לוגו של תפוח יקנה אנדרואיד וגם מבחינת משחקים ומוסיקה האייכות של האנדרואיד ממש לא פחות טובה והמשחקים רק הולכים ומשתפרים והרבה מאוד משחקים שיש לאייפון יוצאים גם בגרסאות של אנדרואיד

תודה yidan עכשיו אני

יותר רגוע מדבריך אני פשוט שונא אייפון פשוט מזכיר לי מלכות רשע אני מאמין שהמכשיר שיחליף את נקסוס 1 בעתיד הוא יעבור את האייפון בהליכה

yidan

New member
לדעתי הוא כבר עובר אותו

תראה סקרים על נתחי שוק וכאלה הייתרון כרגע שיש לאייפון זה המותג שהוא יצר לעצמו וזה שהמערכת הזאת רצה יותר זמן בכמה שנים מאשר האנדרואיד בקרוב מאוד האנדרואידים יובילו את השוק לדעתי... במיוחד בגלל כל המכשירים עם החומרה הממש טובה וזה שיוצאים גם טבלטים מבוססים אנדרואיד

billc

New member
אנדרויד זה הרבה מכשירים

אייפון זה מכשיר אחד אז ברור שיש לו נתח שוק גדול יותר, הרבה לא רוצים לקנות מה שיש לכולם אם מדברים על מכשיר ספציפי, אייפון יש לו נתח השוק הכי גדול בעולם

yidan

New member
נכון זה שזה מכשיר אחד זה חיסרון

ככה יש פחות תחרות בשוק על מכשירים וערב כך האפל מרשים לעצמם לשווק מכשירים נחותים טכנולוגית עם מחירים מופקעים ושדרוג מינימאלי בין דור לדור של מכשירים לעומת זאת תראה כמה מכשירי אנדרואיד יצאו בחצי שנה האחרונה וכל אחד הרבה יותר מתקדם מהדור הקודם ולגבי הנתח שוק שאתה אומר שהוא הרבה יותר גדול זה פשוט לא נכון תראה פה:

למעלה