שאלה לגבי פרספקס

Matereya

New member
שאלה לגבי פרספקס

שלום לכולם, אשמח לדעת אם מישהו מפה יודע איפה והיכן אפשר לרכוש לוחות פרספקס בצבעים, בחנויות\ייבואנים מאזור המרכז (רצוי ת"א), ומקומות שמוכרים ליחידים ובמחירים לא יקרים מדי. עברתי פעם אצל פוליקריל וגליפלסט (שניהם בת"א) אבל לא היה להם את מה שחיפשתי, וגם שכחתי לשאול אם הם בכלל מוכרים ליחידים. בגדול, אני מעוניינת בלוח פרספקס תכלת שקוף (או חלבי) במידות ועובי לא גדולים ממש. תודה על ההתייחסות והמשך שבוע נעים =]

חיפשתי עבורך במילה "פרספקס" בת"א

בדפי זהב או פלסטיק- יש מלא.... אז את צריכה לבדוק. רובם אגב, מוכרים גם ליחידים. רעיון נוסף, תקני פרספקס שקוף רגיל ותדביקי עליו מדקה תכלת שקופה. זול יותר ונותן אותו אפקט.... בהצלחה, יפעת שגב

Matereya

New member
תודה וסליחה על הדיליי

ממש תודה. גם אני חיפשתי באינספור מקומות ואף ביקרתי בכמה בתי עסק אבל לאף אחד מהם לא היה בדיוק את מה שאני צריכה. אני מניחה שאני פשוט אקנה שקוף ואעשה את מה שאמרת. גם אני חשבתי לקנות "טאפט" שקוף. אני רק מקווה שאני אמצא את מה שאני מחפשת. אמרו לי לחפש בחנויות כמו הום סנטר ו ACE, והבעיה השניה היא איך להדביק אותו (חשבתי להשתמש בדבק מגע, אבל מנסיון כואב הוא פשוט השמיד כל חומר שהדבקתי איתו, החל מקאפה שהתקלפה וכלה ביריעת פלסטיק דקה שהתקפלה עוד יותר). תודה על העזרה DD:

למעלה