שאלה לגבי פרשנות חיובית\שלילית

תיקתקית

New member
שאלה לגבי פרשנות חיובית\שלילית

פרסתי פריסה של שלושה קבצים לשאלת מערכת יחסים בקרוב. קיבלתי את מלך החרבות,השוטה,הנזיר. שאלתי בקשר לשני האחרונים: האם עלי לפרש אותם בצורתם החיובית או השלילית? ע"פ השוטה אני יכולה לדעת כיצד לפרש, מאחר והוא מייצג את ההווה. אך האם ייצוג העתיד ע"י הנזיר צריך להיות מפורש כהתנזרות או גיבוש האופי ? ואולי זה תלוי בי? רק סקרנית לדעת.

batgalim

New member
הי תיקתקית../images/Emo142.gif

מלך החרבות בפריסת זוגיות מייצג סוג מסויים של מבחן המציאות עם בן הזוג, האם מתאים / לא מתאים, כשההסתכלות היא מבחוץ בראיה של טוב או רע ללא אמצע. ההכרעה קשה והשואל מעדיף לדחות אותה למועד מאוחר יותר. השוטה במקרה זה מייצג את ההליכה אל פי התהום, מבלי לשעות לאזהרות. ללכת עד הסוף בלי השיפוטיות של העבר, לזנוח מאחור את החששות ולרוץ קדימה עם הלב, עם האינטואיציות. ואם השוטה מסמל את האופטימיות, שהיא מצבך בהווה, הנזיר בעתיד מסמל את אבדן הדרך, את הבלבול, את הקיפאון, כניסה מסויימת לדכאון וחוסר ודאות. הנזיר מסמל מצב נתון - מעין ירידה לצורך עליה, מצב בו הכל מעורפל ולא ברור, אך התשובה צריכה להמצא בתוכך. האור וההבנה יגיעו לאחר החיפוש הפנימי. כדי למצוא את הדרך הנכונה להרמוניה עם בן הזוג - תצטרכי להתבונן פנימה, להפנים ולהסיק מסקנות, לעשות חשבון נפש של טעויות שנעשו בעבר על מנת שלא לחזור עליהן. תיקתיקית, פירשתי את הקלפים הללו ללא רקע לשאלתך, מכיון שנראה היה לי שרצונך ללמוד לפרש את הקלף המסויים הזה. באם יש לך שאלה ספציפית לגבי מערכת יחסים קיימת או פוטנציאלית, הייתי מעדיפה לפרוס פריסות ממוקדות. פריסה של עבר הווה עתיד לא יכולה לכוון אותך לדרך הנכונה בה עליך לפנות, ולא נותנת לנו זויות נוספות לבחינת הבעיה.

תיקתקית

New member
תודה לך

התשובות שנתת ברורות לי ולא חשבתי שיהיו אחרות. האם לפרוס פריסה גדולה יותר לשאלות מערכות היחסים?

batgalim

New member
החשיבות אינה בכמות הקלפים בפריסה

אלא במיקוד! תני מעט רקע - האם את נמצאת במערכת יחסים? חשוב גם לדעת איזו הכוונה את מעוניינת לקבל מהתשובות של הקלפים, בכדי שנוכל להתאים את סוג הפריסה לשאלה.

תיקתקית

New member
תודה שוב

אינני נמצאת במערכת יחסים כרגע. הייתי רוצה לקבל טיפ להווה\עתיד לגבי מערכות היחסים שלי.

צ ל י ל 8

New member
תיקתקית ../images/Emo142.gif

את יכולה לשאול בפריסה קלטית מה הפוטנציאל שלך לחצי שנה הקרובה..

למעלה