שאלה לגבי פתח שופכה

mamychka

New member
שאלה לגבי פתח שופכה

בני בן כמעט חצי שנה והיום שמתי לב שהפתח של הפיפי בבולבול שלו הוא כאילו טיפה עם זוית שמאלה (כאילו החריץ של הפיפי לא בקו ישר לגוף אלא טיפה שמאלה) זה נורמלי? זה מראה על בעיה? (לא יודעת מה נכנס לי לראש פתאום אולי בגלל כל הסיפורים על סיבוכים בברית שאני שומעת) וגם בעור שמביב לבולבול למטה בצד שמרוחק מהגו, זה נראה כאילו טיפה צלקתי (זה גם משהו נורמלי מהברית?)

תשובה

שלום רב נראה כי מה שהינך מתארת הינה הצרות של פתח השופכה. שמי לב לזרם השתן שלו ואז כדאי ביקור אצל אורולוג ילדים לבדיקה לדבי עודף עור או צלקת גדולה או לא יפה בהצלחה ד"ר בנימיני

mamychka

New member
תודה על התשובה , היום בחנתי את

"העניין" שוב וזה נראה בעצם כאילו הבולבול או הכיפה היא בעצם עם הנטיה טיםה שמאלה ולכן גם הפתח נראה כאילו שמאלה. הצלקת זה משהו קטן כמ ונקודה כאילו יש מין פס כזה טיבעי על האשכים הנק אמצע ביניהם (זו הדרך היחידה שנאי מליה להסביר) ואז בחיבור עם המקום שחתכו יש בלטונת קטנה קטנה

mamychka

New member
בנטיה אני לא מתכונת שיש לו זוית

אלה כאילו הוא ישר והכל אבל על הציר הוא טיםה עם סיבוב שמאלה (סיבוב קטן שעד עכשיו פיספסתי)

בואי ואסביר לך

מה שקרה זה תופעה נפוצה של "סיבוך הברית". היצרות פי השופכה יכולה להיווצר אך ורק אצל נימולים. תעשי לעצמך טובה וגם לבנך... תני לו לגדול בשקט. אני אישית עשיתי ברית לבני הראשון וזה יצא נורא ואיום. גם הסיבוב של הפין זה "סיבוך" של הברית. ושלא יבלבלו לך את המוח. לבני הראשון עשיתי תיקון בגיל שנה. אם הייתי יודעת את כל מה שאני יודעת היום על ברית מילה אז הייתי מונעת ממנו את הסבל של הניתוח. וגם את של הברית. את בני השני לא מלתי!

למעלה