שאלה לגבי ציוד בקרוואן

שאלה לגבי ציוד בקרוואן

אנחנו שוכרים קרוואן גדול ל-6 אנשים בניו זילנד דרך חברה בארץ. באתר רשום שיש בקרוואן שקי שינה כלי מיטה וכלי מטבח, עד כמה זה אמין? מצד אחד לא הייתי רוצה להסחב סתם עם שק"שים מהארץ מצד שני זה יהיה כבד לקנות 6 כאלה שם, מה גם שכבר יש לנו שק"שים בבית. כלי מיטה ומטבח נראה לי שנביא בכל מקרה אבל גם בזה אני מנסה לסחוב כמה שפחות.

אלדד(מ)

New member
לא צריך להביא כלום. יש הכל בקרוואן.

כל מה שיש ברשימה מקבלים. כיסאות מתקפלים ושולחן פיקניק מתקפל מומלץ להזמין בתוספת מחיר קטנה. יש כלי אוכל וכלי בישול, וגם מצעים. אנחנו ביקשנו 2 כריות נוספות וקיבלנו בלי בעיה בלי תוספת מחיר. חמרי רחצה וחומר למיכל השרותים קנינו בסופר הראשון והיינו מסודרים עד סוף הטיול. תיקנו שם בקניה הראשונה גם חומר טוב למריחה נגד יתושים וזבובי חול - אחרת תופתעו. וגם ספירלה נגד יתושים לחבר לחשמל בקרוואן. מתי אתם נוסעים שצריך סק"שים בניו זילנד? אנחנו היינו בינואר פברואר והסתפקנו בשמיכות. במשך כל ה 3 שבועות לא קימצנו ותמיד נכנסנו לקמפינגים של Top Ten ותמיד ביקשנו Powered site . הם קצת יותר יקרים אבל מעולים ובמקומות יפים. אנחנו היינו שבוע באי הצפוני ושבועיים בדרומי, ועברנו עם הקרוואן במעבורת בין האיים (הזמנו ושילמנו מראש) - למרות שזה יקר. אם יש עוד שאלות ספציפיות לגבי ניו זילנד - תשאלו כאן אבל תשלחו מסר כדי שאכנס לענות. תמונות שלי מהטיול כדי להתרשם ולקבל חשק לצאת כבר: http://www.tapuz.co.il/albums/album/media.asp?m=1400714&o=1&ao=1

למעלה