שאלה לגבי ציוד????

dreamworks

New member
שאלה לגבי ציוד????

שלום לכולם, אני גולש מתחיל וברצוני לקנות ציוד, לאחרונה נתקלתי בדיל זול הכולל מצנח של rrd מסדרה CONV (אני חושב שהדגם מ 2004) וגלשן של wipika park. האם מישהו מכיר את הציוד הנ"ל ויכול להמליץ עליו לחיוב או לשלילה (עבור גולש מתחיל). הסיבה לשאלה נובעת מעלות מחשידה של ציוד זה (הציוד חדש מחנות) ומחירו כחצי מעלות כל סט אחר. אשמח לקבל כל תגובה, יום טוב

chacna

New member
ציוד

בארץ לא נמכרים עפיפונים כאלה זו הסיבה למחיר הזול!!! אם תרצה יש לי cabrinha co2 14 שנת 2004. תתקשר אלי 050-5677771

dreamworks

New member
תודה איזה ציוד יד שניה לחפש?../images/Emo201.gif

תודה!!! מישהו יכול להמליץ על איזה סוג ציוד לחפש שם של גלשן ו קייט (גודל 11) למתחיל, ומה לבדוק בציוד משומש?

hagitoz

New member
תשובה

היי, לגבי הציוד שהציעו לך RRD וגלשן PARK - זה לא שאי אפשר לגלוש איתו אבל המחיר בהתאם כי הוא ציוד משנת 2001 פחות או יותר וכל ציוד בשנה הזאת לא יהיה שווה יותר מדי במחיר , אל תשכח שהיום כמעט אנחנו בשנת 2007 ועולם הקייטסרפינג עבר הרבה שינויים טובים מאז. עדיף לדעתי להשקיע קצת יותר כסף ולרכוש משהו יותר מתקדם לפחות לגבי מצנח (החל משנת 2003 ומעלה, אלו השנים בהם חל שינוי משמעותי לגבי טיבם של המצנחים), לגבי הגלשן זה פחות משמעותי, יותר משמעותי להתאים את הגלשן למשקל הגולש ובהתאם לניסיון העבר אשר יכול להואיל למתחיל (גולש סקי, וויקבורד , גלים וכו'). לסיכום: הכל תלוי בתקציב בו אתה בוחר להשקיע ובהתאם לזה תקבל את הציוד המתאים. בהצלחה! חגית עוז

למעלה