שאלה לגבי צילום וידאו

galitm

New member
שאלה לגבי צילום וידאו

מישהי יודעת כמה אמור לעלות צילום וידאו במצלמה דיגיטלית (בחורף) ? בתודה מראש, גלית

Ajax

New member
בקשר לצילום וידאו

אנחנו משלמים לצילום וידאו + סטילס + אלבום מעוצב - 1360$ לא כולל מע"מ. עם מע"מ זה יוצא 1600$ בערך.

sagivkr

New member
צילום ועריכה

כמו כל דבר בחיים (ובמיוחד בתחום הארועים) טווח המחירים מאד רחב והכל תלוי בטיב הסחורה! מאחר ואני עורך במקצועי אוכל לתת לכם טיפים רבים בנושא אבל אני עייף מת אז הפעם אקצר: 1. צילום במצלמה דיגיטלית הוא חשוב אבל העריכה חשובה לא פחות מהצילום. עורך טוב יכול ברוב המקרים לעשות פלאים גם אם חומר הגלם חרא (סליחה על הביטוי) אבל צלם מעולה שיעסיק עורך גרוע יעשה עוול עם הלקוח. 2. ברוב המקרים אנשים נוטים לחשוב שכמות מצלמות גדולה יותר = סרט טוב יותר. טעות!!! מצלמה אחת מספיקה בהחלט לאירוע של עד 500 מוזמנים. שימוש במספר רב של מצלמות (שתיים ויותר) בסך הכל מאפשרת לצלמים להיות פחות מרוכזים (כל אחד סומך על השני) 3. בסופו של דבר הכל עניין של טעם. בקרו אצל ארבעה צלמים לפחות ותמיד תדרשו לראות את הסרט האחרון שהם ערכו (לכל צלם יש במגירה את הסרט המוצלח ביותר שהוא עשה בחיים ואותו הוא מראה תמיד ללקוחות- זה לא קנה מידה) לאחר שתראו כמה סרטים תחליטו מה מצא חן בעיניכם- וזה הכי חשוב! טוב, אמרתי שאקצר ובסוף זרמתי עם זה, אבל יש לי עוד הרבה מה להגיד בנושא. אם יש שאלה ספציפית- אשמח לענות, ובכל מקרה אולי בקרוב אתן כמה טיפים נוספים בנושא. בהצלחה!

sagivkr

New member
צילום ועריכה

כמו כל דבר בחיים (ובמיוחד בתחום הארועים) טווח המחירים מאד רחב והכל תלוי בטיב הסחורה. מאחר ואני עורך במקצועי וקשור קצת לתחום אשמח לתת כמה טיפים: 1. צילום דיגיטלי הוא חשוב אבל חשוב גם לבדוק מי העורך ומה הוא יודע לעשות. עורך מקצועי ויצירתי יכול לעשות פלאים גם אם חומר הגלם חרא (סליחה על הביטוי) אבל עורך גרוע יכול לקחת את החומר של הצלם הכי טוב בעולם ולעשות ממנו סלט מטבוחה עם גלידה... 2. אנשים נוטים לחשוב שמספר רב של מצלמות = סרט טוב יותר. טעות! מצלמה אחת מספיקה בהחלט לכסות אירוע של עד 500 איש. שימוש בשתי מצלמות ויותר באירוע של פחות מ 500 מוזמנים בא לחפות על חוסר מיומנות של הצלמים. (בדרך כלל) הצלמים פחות מרוכזים וכל אחת סומך על השני. 3. הכל עניין של טעם אישי. לכן כדאי לראות עבודות של ארבעה צלמים לפחות. חשוב לדרוש לראות את הסרט האחרון שהוא עשה. לכל צלם יש במגירה את הסרט הכי טוב שהוא עשה בחיים ואת זה הם מראים ללקוחות. זה לא קנה-מידה! כך גם בתמונות סטילס. תמיד מראים אלבום מעוצב שבו יש אוסף תמונות הכי מוצלחות שיצאו להם אי-פעם. תמיד תשאלו "יש כאן אלבום שמחכה לזוג שיבוא לקחת?" ואם אין תבקשו לבוא כשיהיה כזה. ("תן לנו צלצול רגע לפני שאתה קורא לזוג לקחת את האלבום ונבוא לראות") אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא ולתת טיפים נוספים בהצלחה!

sagivkr

New member
חשבתי שההודעה הראשונה לא נשלחה אז

כתבתי אותה שוב. נא להתעלם...

למעלה