צילום ועריכה
כמו כל דבר בחיים (ובמיוחד בתחום הארועים) טווח המחירים מאד רחב והכל תלוי בטיב הסחורה! מאחר ואני עורך במקצועי אוכל לתת לכם טיפים רבים בנושא אבל אני עייף מת אז הפעם אקצר: 1. צילום במצלמה דיגיטלית הוא חשוב אבל העריכה חשובה לא פחות מהצילום. עורך טוב יכול ברוב המקרים לעשות פלאים גם אם חומר הגלם חרא (סליחה על הביטוי) אבל צלם מעולה שיעסיק עורך גרוע יעשה עוול עם הלקוח. 2. ברוב המקרים אנשים נוטים לחשוב שכמות מצלמות גדולה יותר = סרט טוב יותר. טעות!!! מצלמה אחת מספיקה בהחלט לאירוע של עד 500 מוזמנים. שימוש במספר רב של מצלמות (שתיים ויותר) בסך הכל מאפשרת לצלמים להיות פחות מרוכזים (כל אחד סומך על השני) 3. בסופו של דבר הכל עניין של טעם. בקרו אצל ארבעה צלמים לפחות ותמיד תדרשו לראות את הסרט האחרון שהם ערכו (לכל צלם יש במגירה את הסרט המוצלח ביותר שהוא עשה בחיים ואותו הוא מראה תמיד ללקוחות- זה לא קנה מידה) לאחר שתראו כמה סרטים תחליטו מה מצא חן בעיניכם- וזה הכי חשוב! טוב, אמרתי שאקצר ובסוף זרמתי עם זה, אבל יש לי עוד הרבה מה להגיד בנושא. אם יש שאלה ספציפית- אשמח לענות, ובכל מקרה אולי בקרוב אתן כמה טיפים נוספים בנושא. בהצלחה!