שאלה לגבי צריכת אלכוהול כל פעם משתנ

שאלה לגבי צריכת אלכוהול כל פעם משתנ

שלום אני כמעט 4 שנים שותה אלכוהול כמעט תמיד וודקא שנחשבת איכותית אבסולוט עכשוי לאחרונה בחצי שנה האחרונות כמעט כל פעם אני שותה את אותה כמות של אלכוהול ולמשל כמו אתמול ששתיתי 4 כוסות נגיד שלפני שבועים כמעט לא עשו לי כלום ואתמול הם הפילו אותי ההיתי ממש גמור שכבתי חצי יציאה באוטו אני יודע שהאוכל לפני חשוב מאוד אבל לא הרגשתי ממש רעב ואכלתי בשעה 8 וחצי בערב ושתיתי ב1 לא יודע עם יש השפעה אבל למה כל פעם האלכוהול משפיע בצורה אחרת ?

shanhen

New member
תשובה

שלום לך, כמו שאתה ודאי יודע, החיים מורכבים ולא פועלים לפי תבנית אחת בלבד. להשפעה של אלכוהול על האדם יש שפע של משתנים והתגובה יכולה להיות שונה מעת לעת. גם אם נניח שמדובר באותו משקה ובאותו ריכוז של אלכוהול (ועדיין יש הבדלים דקים בין בקבוק לבקבוק) הרי שתיה על בטן ריקה שונה משתייה עם אוכל, כמות השתיה וקצב השתיה יכול להיות שונה מאירוע לאירוע, שימוש בתרופות או בחומרים אחרים יכולים להשפיע גם כן. בקיצור, אף שבדרך כלל השינויים לא דרמתיים, בכל זאת יש מגוון של תגובות ומשתנים משפיעים. נחום

../images/Emo207.gif

אתמול השתכרתי מרבע בקבוק רום, התנהגתי כמו מפגרת וצעקתי שטויות, כל זה ליד חברים שלי שהיו צריכים לסחוב אותי הביתה. ועוד קמתי בבוקר בשלולית של קיא במיטה. מהבוקר יש לי בחילה ולא יכלתי לאכול כלום. אני לא שותה יותר בחיים. מצטערת, אבל הייתי חייבת לרשום את זה איפהשהו, כי יש לי רגשות אשם לא נורמלים. אז אתם לא צריכים להגיב.

למעלה