שאלה לגבי קורס יעוץ השקעות וניהול תיקים במיטב

שאלה לגבי קורס יעוץ השקעות וניהול תיקים במיטב

האם אני זכאית לפטורים מסויימים אם יש לי תואר בתקשורת וניהול (במסגרת התואר עשיתי קורסים בכלכלה מיקרו מאקרו, סטטיסטיקה א-ב, תקצוב ובקרה, וכיו"ב קורסים כאלו.... ) או שחייבים לסיים תואר פיננסי (כלכה/חשבונאות) כדי לקבל פטורים?

noam4u

New member
פטורים ובחינות

היי התארים היחידים שזכאים לפטורים זה מנהל עסקים, כלכלה, חשבונאות וביטוח ובנקאות. פרט לאלה, כל תואר (ולא משנה מה הקורסים שעשית בו) לא מאפשר פטורים...

BOB SPONGE1

New member
נעם יש לך טעות .....

הרשה לי לתקן אותך : אם ברשותך תואר דו חוגי כאשר אחד מהם הוא ניהול אזי מגיע לך פטור מבחינות היסוד. לא דגש או חטיבה בניהול , אלא שכתוב במפורש בתעודת הזכאות ניהול . לי יש את הפטורים כתוצאה מתואר ראשון בניהול ומדעי המדינה .

תודה. בתעודת הזכאות (מהמכללה למנהל)

כתוב לי בגדול "תקשורת" ואז בקטן יותר "דו חוגי תקשורת וניהול".... אז יש פטור??? ב"מיטב" אמרו שאין... אבל יש להם אינטרס להגיד לי שאין פטור הבעיה היא שמתחיל קורס כלכלה ביום שלישי הקרוב ואני פושט חייבת לדעת לפני זה אם יש לי פטור מזה או לא..... האם יש איזשהו מספר טלפון ברשות נירות ערך שאפשר להתקשר ולשאול?

noam4u

New member
כן

היי עד כמה שידוע לי, לא מתלהבים לתת פטורים לדו-חוגי. אבל אולי זה משהו חדש. לפני שני סמסטרים ניסיתי לעזור למישהו שסיים תואר בבר אילן בהצטיינות ב"לוגיסטיקה ומנהל עסקים" ולא נתנו לו פטור. הכי טוב לדבר עם דבורה מהרשות 02-6556555 אם אתה רוצה את המייל האישי שלה, תשלח לי מייל ואשלח לך אותו [email protected] באופן עקרוני, לידיעתך, אם אתה בוגר של המסלול האקדמי של המכללה למנהל, יש מסלול ייחודי לבוגרים במחיר מוזל מאוד בסבסוד של האגודה. עדכן אותי בהתפתחויות בהצלחה!

נועם תודה

שלחתי לך מייל. עם מי אני צריכה לדבר כדי לקבל סבסוד? האם הסבסוד הוא לכל המכללות שמלמדות ייעוץ השקעות וניהול תיקים? שוב תודה רבה על כל האינפורמציה, זה עוזר לי מאוד.

BOB SPONGE1

New member
תתקשרי לרשות ותדברי עם אוולין ....

היא אחראית למתן הפטורים , הטלפון שלה מופיע באתר הרשות .

למעלה