שאלה לגבי קורס מאמני התעמלות קרקע ומכשירים

דנירון10

New member
שאלה לגבי קורס מאמני התעמלות קרקע ומכשירים

שלום, אני בת 30+ ומאוד רוצה ללמוד קורס מאמני התעמלות קרקע ומכשירים. בעבר התעמלתי בהתעמלת קרקע מגיל 6 עד 18 ואומנותית מגיל 8 עד 13 וזכיתי במקומות ראשונים בתחרויות רבות. היום אני מדריכת אירובי ומדריכת תנועה לגיל הרך. אני יודעת שמבחינה פיזית אני לא יכולה לבצע את רוב התרגילים. האם יש דרך שבה אוכל להגשים חלום וללמוד את הקורס הנ"ל? כל חיי התעסקתי בהדרכה כך שאין לי שום בעיה ללמד. הציעו ללמד באגף ספורט במרכז הארץ אך אין לי תעודה למרות שאני בקלות יכולה ללמד. הרי נסיון יש לי. אשמח לשמוע עצות/רעיונות או לקבל טלפון של מי שאחראי על הקורסים. דנירון

קורס מדריכים

בוקר טוב וברוכה הבאה לפורום. השלב הראשון בשבילך, הוא לקחת קורס מדריכים, ולא קורס מאמנים. קורסי מדריכים יש במספר מוסדות. אם לא תלכי למוסד הטוב והנחשב ביותר, מכון וינגייט, תוכלי לעבור את הקורס גם במכללת גבעת וושינגטון או במכללה האקדמית בוינגייט ושם הדרישות יותר קלות ופשוטות. בנוסף, ישנם קבוצות התעמלות למבוגרים, למשל בוינגייט ובהדר יוסף. את יכולה לחזור להתאמן קצת, להיכנס לכושר וזה בהחלט יעזור לך לבצע יותר תרגילים וכן יעזור לך בקורס מדריכים. בהצלחה!

bonbon27

New member
תחום ההכשרות בארץ

חושבת שלא נכון השימוש במינוח ". אם לא תלכי למוסד הטוב והנחשב ביותר, מכון וינגייט"...מי קבע שהוא הטוב ביותר? נכון יש לו מוניטין של הרבה שנים אך יש בתי ספר נוספים בתחום ההכשרות (לאו דוקא התעמלות) שאינם נופלים ברמתם אם לא משתווים או עולים עליו...אנא נועה...כמנהל פורום חשוב לשמור על אובייקטיביות כלפי כולם.

בדיוק לזה התכוונתי

טוב ונחשב רק בזכות מוניטין של הרבה שנים ולא שום דבר אחר מעבר לכך. מסכימה כי בתי הספר הנוספים לא נופלים ממנו ברמתם. לא הבנתי מדוע השתמע אחרת מדבריי.

bonbon27

New member
המשפט...

"אם לא תלכי למוסד הטוב והנחשב ביותר, מכון וינגייט" - מה ניתן להבין אחרת פרט לעובדה שאת חושבת שזהו המוסד הכי טוב והכי בעל מוניטין?

אמא לה3

New member
הי דנירון10

אם תעייני מעט בהמשך הדף תוכלי לראות שנועה העלתה עלון פירסומי לקורסי מאמנים בוינגייט, בהצלחה!

למעלה