שאלה לגבי קורס

שירהד1

Member
מנהל
שאלה לגבי קורס

האם מישהי או מישהו מכם למד בקורס של עמותת "ניצן" שנקרא: "מיומנויות אימון, לקויות למידה והפרעות קשב וריכוז" ? את הקורס מעבירים ד"ר מיכל לוסטיג, ד"ר תמי מוזס, גב' ניצן מור ומר שלום רותם. אשמח למידע גם לגבי מקצועיות המרצים, אם מישהו שמע או יודע. תודה.

Mנטה

New member
איפה זה ?

נשמע מענין . תני קצת פרטים, התקשרות, מחירים, מיקום, משך זמן וכו'

שירהד1

Member
מנהל
הקורס מתקיים בתל-אביב

במבנה של המכללה ללימודים טכנולוגיים (רחוב בני אפריים). הוא שנתי, וכולל 112 שעות לימוד. יום ג' שעות 16:00-19:15. עלותו 3000 ש"ח. האמת היא שבינתיים ירדתי ממנו, משום שלא הצלחתי לתפוס אף אחד מהמרצים ולא שמעתי המלצות ישירות ממישהו שעבר אותו. לא בא לי לשלם כל-כך הרבה כסף ולהפסיד שעות עבודה על קורס שאני לא בטוחה בו ב-100%. אבל לעומת זאת נרשמתי לקורס של הילה פלור (האגדית) שנקרא: "לקויות למידה- האתגר" במכללת אפיק בראשון לציון. אומנם יש לי הרבה מאוד ידע בתחום, אבל מהילה תמיד אפשר ללמוד ולהיתרם. עלותו 2800 ש"ח והוא גם כן שנתי (יום א' חמש אחר הצהריים עד שמונה ורבע בערב). אבל כאן אני יכולה להיות משוכנעת שאהנה ואתרם. מישהי פה אולי רוצה להצטרף? אולי מישהי מרעננה? אפשר להתחלק בנהיגה...

אימון ...

קיימים קורסי האימון של שמחה לוין ממכון קישורים ... הם זולים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טובים !!!!!!!!!!! ומקנים תעודה מוכרת של ארגון המאמנים .. שזה גם משהו ... ( הרי המקצוע פרוץ בבסיסו !) כל מה שקשור לאימון שווה למידה ... זה בסיס מאוד רציני וטוב לקשר טיפולי, לגישת טיפול, למיקוד הטיפול...

למעלה