שאלה לגבי קילה

StunTer

New member
שאלה לגבי קילה

עברתי ניתוח לפני עשרה ימים באיכילוב. כרגע המצב ישתפר והתחלתי ללכת כרגיל, אבל היני עדיין סובל מכאבים בבטן התחתונה (במקום של האפנדציט) ולמטה יותר. התחילו לי מן כאבי לחץ כאלו באשכים, ובבטן התחתונה. רציתי לדעת אם זה בגלל הניתוח עצמו ותהליכי השיקום, או שזה עוד משהו "חדש" ומדובר עכשיו גם בקילה ?! לא זכור לי שהרמתי משהו כבד, או שהתאמצתי "מידי" בתהליך השיקום מהניתוח. יש לי עדיין כאבים (ומידי פעם אפילו חזקים) באיזור הניתוח שהתבצע, ולמטה יותר בבטן התחתונה. רציתי לדעת אם זה רק מקרין לאיזור האשכים ולבטן התחתונה הניתוח או שמדובר גם בקילה עכשיו .. רציתי להגיד שגם נפוח לי למטה עדיין ... (מתחת לצלקת של הניתוח). ועוד שאלה - האם מותר לקיים יחסי מין בזמן ההחלמה, ואם לא .. אז מה ההשלכות לכך ?! תודה רבה, ושבת שלום.

StunTer

New member
שכחתי לציין ..

שהניתוח שעברתי לפני עשרה ימים היה ניתוח האפנדציט. ונראה כאילו יש לי אינפקציה באיזור של התפרים (הסיכות\ברזלים) שיש לי בבטן. זה לגיטימי ?! שמתי בנתיים משחה בשם "ויטה מרפן" לחיטוי על החורים המנקובים מהסיכות\ברזלים הנ"ל. יכול להיות שזה מה שגורם לכל הנפיחות מסביב ולכאב כרגע שכבר היה אמור לעבור (עד כמה שידוע לי) ?! תודה שוב פעם, ושבת שלום.

כאבים לאחר ניתוח

כאבים אחרי ניתוח הם חלק מהמהלך הצפוי, כולל כאבים שמקרינים לעיתים לאזור האשך. הכאבים אמורים להיות במגמה של שיפור וכך גם ההרגשה הכללית. במידה ויש תופעות שמחמירות כגון כאב שעולה, עליית חום, בחילות או הקאות עליך לגשת להבדק. מותר לקיים יחסי מין במידה ואתה מרגיש מספיק טוב ואין החמרה ניכרת בכאבים. לא סביר בשלב כזה מוקדם לאחר ניתוח לחשוב על הופעת בקע בצלקת. בברכה

למעלה