שאלה לגבי קמח.
אז ככה: קניתי פה בחנות טבע קמח נטול גלוטן. הקמח עצמו מכיל: Maize starch Tapioca starch soy flour rice flour והקמח הזהה לו שהוא קמח תופח מכיל גם: raising agents 575,501,500. איך זה נשמע לכם? מה אומרים המספרים האלה בקמח התופח? האם אני יכולה להשתמש בו במקום להשתש בקמח רגיל + אבקת אפיה שהבנתי שמכילה גלוטן? והאם עוד צריך להוסיף לו קסאנטן גאם או שכמו שהוא הוא אמור להספיק? נאמר לי בחנות שזו תערובת מיוחדת שמתאימה לאפיה.. סליחה על מטר השאלות, ותודה ראש על התשובות.
אז ככה: קניתי פה בחנות טבע קמח נטול גלוטן. הקמח עצמו מכיל: Maize starch Tapioca starch soy flour rice flour והקמח הזהה לו שהוא קמח תופח מכיל גם: raising agents 575,501,500. איך זה נשמע לכם? מה אומרים המספרים האלה בקמח התופח? האם אני יכולה להשתמש בו במקום להשתש בקמח רגיל + אבקת אפיה שהבנתי שמכילה גלוטן? והאם עוד צריך להוסיף לו קסאנטן גאם או שכמו שהוא הוא אמור להספיק? נאמר לי בחנות שזו תערובת מיוחדת שמתאימה לאפיה.. סליחה על מטר השאלות, ותודה ראש על התשובות.