שאלה לגבי קניית כלי עבודה

tomlev5

New member
שאלה לגבי קניית כלי עבודה

שלום בזמן האחרון התחלתי בתחביב החדש הזה של בנייה והרכבה של רהיטים שונים. הפרוייקט האחרון, שעדיין לא גמור, היה שולחן עבודה מעץ יש לי כלי עבודה חלקם מקצועיים וחלקם ביתיים כמו מסור ג'קסון, מקדחה, מברגה ועוד אני שוקל כעת לקנות רוטר או טרימר איכותי והשאלה היא כזאת: לעבודות גימור ופיניש השוליים עדיף לקנות טרימר שהוא רוטר קטן או שאני יכול לקנות רוטר רגיל שיעשה לי את כל העבודות. אני לא כל כך מבין בתחום הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי מה כל אחד מהם עושה מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד. מצאתי רוטר של מקיטה שהוא נראה לי כלי עבודה איכותי שיכול לשמש אותי במגוון של עבודות או שאני יקנה את הטרימר ? מתלבט וזקוק לעזרה כדי להחליט תודה מראש, תום

yulevi

New member
../images/Emo245.gif

בדרך כלל אנו נמנעים מתגובות בנוגע לכלים חשמליים ,בעיקר הנחיות לשימוש בהם הכנס לקישור של יד 2 תבדוק אם זה הדגם ששאלת לגבי בקישור מחירו כחצי מההצעה באתר,ידוע לי מחד החברים הצפוניים שהתקשר להודעה הראוטר נמכר בחנות עם תעודת אחריות.זה נוסח ההודעה=כלי עבודה - כלים לנגרות חיפה וחוף הכרמל - חיפה רוטר מיקצועי, חדש באריזה-אחריות ... ₪ 690 ידוע לי שזה כלי שמומלץ גם על ידי מקצוענים,אולי כדאילך להתאצץ ולהגיע לחיפה הבדל כזה של מחיר בהמשך נשמח שתשתף אותנו ביצירות שלך

tomlev5

New member
נשמע מעניין

תודה אני יבדוק את זה אבל לפי איך שאני מכיר את עצמי, אני פדנט מידי כדי לקנות כלי יד שניה נראה לי שבכל זאת אני ילך על חדש
אני רק צריך לבדוק עכשיו מה באמת יותר מתאים לי, כנראה שאת המידע הזה אני ימצא במקום אחר אבל תודה בכל זאת. יום מצויין!

yulevi

New member
זה אמור להיות כלי חדש

מאחר ואחד החברים התקשר לברר טלפונית ,תנסה מקסימום בזבזת שיחה וחשוב לנו שתעדכן

Ron 99

New member
אם במקום אחר לא תמצא את התשובה

נשמח לעזור לך כאן.

זה האיש

New member
../images/Emo243.gif !!

מדובר בכלי שרק נראה כמו מקיטה, אבל לא מקיטה, מדובר בחיקוי . המוכר אמר לי בטלפון שבפירוש שלא מדובר במקיטה, אחרת היה מציין זאת בהודעתו.כ"כ ביקרתי בחנות הנ"ל. זו חנות למכירת כלי עבודה בחיפה..מדובר גם בחנות מאד אמינה שאני מכיר שנים, אי לכך אתה צריך להחליט ..אם אתה רוכש כלים יקרים,או שאתה מסתפק בזולים יותר, ואז יש רוטרים מחברות אחרות (סיניות שמשרתים חלק מחברי הפורום לשביעות רצונם) אם אתה נשאר עם המקיטה, אני ממליץ על הרוטר שגם יבצע את עבודת הטרימר,כשחלק מעבודות הרוטר, הטרימר לא יכול לבצע.. מאחר ואינו מיועד לעבודו קשות, כמובן שייעצו לך חברים לעבוד עם הטרימר ולעבור על האובייקט מספר פעמים, בכל פעם 2-3 מ"מ.. אם זה מספק אותך.. בהצלחה בבחירה..!ותעלה עובודת לפורום..

miromiro

New member
יש לי את שניהם

על כל פעם שאני משתשמש ברוטור, אני משתמש 50 פעמים בטרימר. ככה, זה אצלי , זה כמובן לא מחייב.

miromiro

New member
שניהם כלים מעולים, כדי להמליץ

נראה לי שכדאי לדעת מה השימושים. כתבתי בעבר שאני לא אוהב להחזיק את הרוטר הגדול ביד, ולכן את לרוב העבודות שלי אני משתמש בטרימר שהוא קטן יציב ומשמש אותי לרוב הגדול של העבודות בהן אני נצרך לסוג זה שלי כלי. לעומת זאת לעבודה אינטנסיבית,או ליצור חלקים קטנים אני מחבר את הרוטר לשולחן ומשתמש בו. אז כאמור מדובר בשני כלים מצויינים לשימושים דומים אבל לא זהים.

osutton

New member
טרימר של BOSCH - כלי איכותי ביותר

אני מסכים עם מירו גם לי יש את שניהם ואני משתמש יותר בטרימר. אבל זה כמובן אישי וגם תלוי בסוג העבודות. גם הטרימר של מקיטה טוב אבל זה של בוש יש לו כוונונים יותר איכותיים וגם הבסיס יותר איכותי. הלינק http://www.ledico.com/tools/?pid=802&did=135 עופר

yulevi

New member
יש לי עצה../images/Emo91.gif

אם הנושא לא דחוף ויהיה עניין בנושא אבקש להכניס את עניין הראוטר לסדר היום ביום ההדרכה בלדיקו

arsar

New member
יש לי טרימר כבר כ-20-25 שנים

את הטרימר קיבלתי. היצרן הוא יונדאי. היה לי תנאי לנותן: שני מתאמים - ל-6 ממ וגם לשמינית. עובד מצוין אם כי איני עובד איתן הרבה.

פפו

New member
אחת הבעיות ברוטר היא הוצאת הביט לאחר העבודה

קורה לא פעם שלאחר התחממות בעבודה במהירות סיבוב גבוהה ואחיזה חזקה,נתפס הקולט (שעם הזמן מאבד את גמישות עליו) בביט. חברות רציניות כומ בוש,פורטר כייבל ודיוולט משתמשות בקולט המאפשר שיחרור מהיר של הביט . קולט זה מהווה יחידה אחת עם אום החיזוק ודואג לשיחרור הביט,עובדה המקלה על עבודה רציפה עם הכלי. נקודה חשובה בבחירה היא עוצמת המנוע ברוטר 1/2 אינטש . 1ו 3/4 כ"ס סביר (מניסיון) מה שמעבר לכך מבורך. אגב על רכישה בחו"ל שמעת? אם לא ואתה מעוניין לשמוע צור קשר במסר

רוטר 1 רוטר 2

יש לי את שתי הכלים הגדול מהירות סיבוב רצינית מאד לעבודות מסיביות בעומס רב עם אפשרות חיבור לשולחן עבודה הקטן לעבודות עדינות ומקומות צרים טוב לחריטה עם מובילים מהירות סיבוב קטנה בהרבה מהגדול

למעלה