שאלה לגבי קניית סרטי DVD

Crusader

New member
שאלה לגבי קניית סרטי DVD

שלום לכולם, ראיתי באחד מההודעות פה משהו לגבי קניה של סרטי DVD מאתרים כמו אמזון וכאלו.. למרות שאני חדש גם בתחום הDVD וגם בתחום האינטרנט רציתי בטיפה מעזרתכם: 1) כמה עולה להזמין סרט אחד (כולל המשלוח והכל) לארץ? 2) האם הסרט יהיה בעל כתוביות בעיברית ואיך אני אדע זאת? 3) איפה אתם ממליצים מניסיונכם לקנות סרטים אלו... 4) האם קנייה מרוכזת תעלה פחות? כי רסמי אני לא מתכוון לקנות מטריקס במאה ומשהו ש"ח? תודה רבה, רוני..

shafran

New member
ובכן....

לכל די וי די יש איזור מ 1 עד 6.... 1 זה ארה"ב וקנדה, 2 אירופה = PAL, ו 4 אוסטרליה נראה לי 5 או 6 זה יפן והחרא שם... אם תזמין סרטים מאמאזון ארה"ב, הסרטים יגיעו אלייך באיזור 1 (ארה"ב), ועל כן יהיה תרגום אנגלי (לחירשים)... וזהו! אם תלך לאמאזון בריטניה, תוכל לרכוש סרטים באיזור 2 ( אירופה), ומעט מאד מהם יהיו עם תרגום עברי (ישראל נכללת באיזור 2)... מה שאני ממליץ זה לך תקנה באוסטרליה (במידה ויש לך די וי די מולטיזון שקורא את כל האיזורים)... האיזור שם הוא 4, אך רוב הסרטים עם עברית!... www.burn.com.au, www.ezydvd.com.au המחירים שם זולים מאד! יותר מארה"ב ואנגליה.. והמשלוח גם... אם אתה לא רוצה לשלם מכס( אל תעבור בקנייה אחת יותר מ 50 דולר - כולל משלוח) לפעמים עדיף להמזין 2 סרטים ביחד... כי המשלוח יוצא משתלם... וזהו תהנה

Crusader

New member
?

כשאתה אומר לא לעבור את החמישים דולר את מדבר על דולר אמריקאי או אוסטרלי????

רומן ט

New member
תיקון קטן:

איזור 1 נכון, אבל איזור 2 זה מערב אירופה, יפן (אבל NTSC), והמזה"ת. 3 - מזרח אסיה (טאיוואן, סינגפור, הונג קונג וכו´). 4 = אוסטרליה ודרום אמריקה. 5 - רוסיה 6 - סין ויש גם איזור 8, שזה שדות תעופה ומטוסים
-רומן

ברק013

New member
DVD @ Zone 6

אם במקרה יוצא לך להגיע לשנחאי (סין), קח מונית לאיזור שנקרא : Shanghai Gift Market ה-DVD הנמכרים שם הם מזוייפים אבל האיכות שלהם ב-90% מהפעמים פשוט מעולה, ניתן להשיג שם את הסרטים הכי חדשים (אני למשל קניתי שם את Lord of the Rings 2&3), וכל סרט עולה 6 ש"ח. תהנה. נ.ב. גם אני שמעתי רק דברים טובים על הקניה באתרים האוסטרלים.

Shmi Summers

New member
חבל מאוד

אם כבר קנית את שר"ה 2 ו 3 כי החבר´ה חזרו לניו זילנד כדי לצלם עוד כמה תוספות ותיקונים, והם עדיין שם. אז איך שלא יהיה, אין לך את הגרסא הסופית...

למעלה