שאלה לגבי קניצת כרטיס טיסה בארץ..

שאלה לגבי קניצת כרטיס טיסה בארץ..

בזמן האחרון בדקתי מלא סוכנויות לגבי המחירים חלקן הגדול נתן אותם מחירים פחות או יותר, וחלק הרבה יותר... השאלה היא האם עדיף לקנות מסוכנות גדולה (למשל איסתא) או גם סתם סוכנות שקיימת בעיר, בהנחה שהמחיר דיי זהה או להבדיל לקנות קצת יותר יקר אבל מסוכנות גדולה ומה יש עוד לבדוק לגבי הכרטיס חוץ מדמי שינוי מועד ודמי ביטול כרטיס והקונקשנים? כרגע ההצעה הכי טובה שקיבלתי היא על 1570$ כולל מיסים של בריטיש(צד הלוך קונקשן שעה, חזור קונקשן 12 שעות), איך זה לטוס איתם לעומת החברות האחרות? ויש את קוננטיננטל ב 1580$ וגם אמריקאן איירליינס ב 1590$ אבל 3 טיסות כל צד וגם כל הסוכנים אומרים שרצוי כבר לקנות את הכרטיס כי המחירים יכולים להשתנות ולעלות האם זה נכון או סתם לחץ מצידם לסגור עיסקה? תודה...

my name is xxx

New member
מצטרפת לשאלה!

אני אשמח גם לדעת את הפרטים האלו מכיוון שגם אני מעוניינת ב3 שבועות הקרובים כבר לסגור כרטיס. ועוד שאלה בנוסף, מישהו יודע אם יש אפשרות להישאר בקונקשין לתקופה מסויימת (נגיד שבועיים) ואז להמשיך את הטיסה ליעד?

natyh

New member
תלוי בכרטיס

בדרך כלל בכרטיסים הללו לא כי המשמעות היא שתעשי צק אין נוסף ולכן הכרטיס שלך הופך לכרטיס קופונים מספר טיסות ולא טיסה בודדת והמחיר שונה. מאחר ואת צעירה שוה לבדוק את האפשרות מול סוכן נסיעות טוב אך המחיר אחר , מספר מאות דולרים תוספת.

אתה לא בדיוק צודק..

את הטיסה עושיןם בכל מקרה ב-2 חלקים אם לא 3... אז בכל צד יוצא לך לעשות פעמיים צ'ק אין כי מחליפים מטוס... ויש חברות תעופה שאפשר להשאר תקופה בין לבין הטיסות.. ויש כאלה שלא, אבל יש תוספת של כסף זה בד"כ

natyh

New member
מושג חשוב צק אין

משמעותו לעבור בידוק + הפקדת מזודות . במקרה של קונקשן אתה נמצא במה שקרוי טרנזיט שיכול להיות ארוך עד כדי 12 שעות ויותר ואז אתה יכול לצאת משדה התעופה ולהסתובב בעיר אך אתה לא מפקיד מזודות שוב כלומר לא עושה צק אין. אם אתה מעונין לרכוש חבילה גדולה ולקחתה איתך במטוס לא תוכל לעשות זאת כי אינך עובר שוב צ'ק אין. צק אין : משמעותו הפקדת מזודות להכנסה למטוס לא מעבר בידוק !

natyh

New member
זה נכון

מחירי הנפט מטורפים מעל 100 דולר לחבית. המחירים הפכו להיות המלצה בלבד וכל סוכן מפחד לאבד את העמלה במידה והלקוח יותר לאחר ההעלאה הבאה . בריטיש בסדר גמור וכן גם קונטיננטל , הקונקשן בעיתי בכל החברות. . אמריקן איירליינס לא לגעת במקל של עשר מטר.....

כן.. יותר לכיוון 126.4$

מה שמפתיע אותי שאין כמעט הבדל במחירים אפילו לא אם תשלם במזומן, אין תחרות... הקונשקן ארוך אבל ככה אפשר להתאוורר קצת ולא לטוס בערך 24 שעות ברציפות.. אתה מכיר אולי סוכנות ממולצת שכדאי להזמין דרכה?

למעלה