שאלה לגבי קנית שחקן

פ י ט

New member
שאלה לגבי קנית שחקן

יש שחקן שאני מעונין לקנות הוא שווה כ5 מיליון לי יש 4 מיליון וקצת הצעתי לקבוצה שלו 4 מיליון עליו עוד 4 אחרי 10 הופעות ליגה ועוד 4 אחרי הופעות בנבחרת הם הסכימו הוא הסכים הצעתי חוזה הוא הסכים ואז שהיה מעבר הוא התבטל בגלל שלא היה לי מספיק כסף אבל היה לי את ה4 מיליון שהייתי צריך לשלם להם מישהו יודע למה זה יצא ככה אם מישהו הבין בכלל את השאלה

רפאל18

New member
כאשר אתה מתחייב על נתינת כסף בעתיד

בין אם זה על הופעות בנבחרת או בקבוצה, אתה חייב שבזמן המעבר יהיה ברשותך את כל סכום הכסף, לכן המעבר בוטל.

tomash11

New member
הממ לאו דוקא

אני חושב שאם אתה מציע להם כסף אחרי תקופה מסוימת (כמובן בגבולות הסביר...לא מאה מליון דולר אם יש לך תקציב רק לפלאפל וגם זה רק חצי מנה בלי תוספות), אז העסקה יכולה להתבצע. נראה לי שמה שיותר בעייתי זה שאתה מציע להם את הסכום הראשוני כבר קרוב מאד לגבולות התקציב שלך. כשאתה מציע סכום שקרוב מאד למקסימום שאתה יכול להוציא אתה מסתכן בכך שהעסקה תתבטל כי אחרי הכל, יש למועדון של גם הוצאות שוטפות, וגם אם לא תוציא שקל על שחקנים, התקציב שלך עלול לקטון עם הזמן פשוט כי חסר לקבוצה כסף מהכנסות אחרות, אז הם מקצצים לך בתקציב, ומכיון שגם הם יודעים את זה, הם יתנו לך מצד אחד לסגור עסקאות אבל ייתכן בהחלט שהן יתבטלו לך... בגלל זה נסה להציע להם מליון או מליון וחצי מתחת למקסימום שלך, קח איזה מרווח בטחון. נסה, מה יש לך להפסיד?

zidane4444

New member
אולי זה היה בזמן שהייתה לשלם לשחקני

ם משכורת את אולי זה ירד מ4 ל3.9 אפילו אז העיסקה תתבטל כי אתה הסכום המידי אתה חייב שיהיה לך את הכסף

ofer16

New member
התחייבות לכסף בעתיד

מחייבת שיהיה לך את כל הכסף ברגע הרכישה. בדוק.

tomash11

New member
הממ...אני אבדוק את זה...

אני חושב שפעם או פעמיים רכשתי שחקן כשלא היה לי כמה שהם רצו והבטחתי להם פי שתיים בעתיד מתוך ידיעה שתוך חצי שנה אני משיג את הכסף מאיזה מכירה של שחקן אחר... ואם אני זוכר נכון זה עבד גם. יכול להיות שב 01-02 זה אחרת, כי אני מדבר על 99-98. אבל אני אנסה לקנות מישהו עם הבטחה ל200 מליון בעתיד ונראה:)))

למעלה