שאלה לגבי קריאה קודמת

שודו

New member
שאלה לגבי קריאה קודמת

לפני כ 10 ימים שאלתי לגבי פרוייקט גדול שאני אמורה להשתתף בו. החלנו במו"מ לגבי השלבים השונים בתהליך, והכל התפוצץ לפני שהגענו לידי ביצוע, וזאת למרות האופטימיות ומה שהקלפים הורו... איך אני אמורה להבין או לקרוא את העניין????? האם יש משהו שניתן לעשות להציל את העניין?

batgalim

New member
הי שודי - הפריסה לגבי הפרוייקט:

האם - 10 חרבות הפרוייקט - אס מטבעות שלי - 10 גביעים ב X - אביר חרבות יהיה מוצלח? - 3 מטבעות סיכום - אביר גביעים עפ"י פריסה זו נראה שהמצב די אופטימי... אך עפ"י קלף אביר הגביעים נראה שכנראה היה פספוס בלקיחת הזדמנות כלשהי מצידך, גם אביר החרבות מלמד על פוטנציאל מבוזבז, ועל חוסר הרמוני בין השותפים לפרוייקט. נסי לשאול את הקלפים: מה עלי לעשות על מנת לקדם ולבצע את פרוייקט x ב- 3 חודשים? + קלף סיכום. היום לצערי כנראה שלא אהיה ליד המחשב ולא אוכל לפרש, אני מקווה שהאחרות יוכלו לעזור לך, ואם לא - אנסה מחר... שיהיה לך יום טוב ובהצלחה !

שודו

New member
או קי בתגלים

על פי הנחייתך - הנה הפריסה: מה – 7 גביעים עלי – 7 מטבעות לעשות – מלך חרבות על מנת לקדם – 10 גביעים ולבצע – מלך מטות את הפרוייקט – מלכת חרבות בשבוע הקרוב – 7 מטות סיכום - מרכבה תודה...!

batgalim

New member
בוקר טוב, שודו ../images/Emo42.gif

נקודת המוצא שלך היא היאוש וחוסר האונים, את חשה כאילו כל התכניות וכל הרצונות שלך היו בגדר אשליה שהתנפצה. מהפוטנציאל של פריסה זו נראה כי חסרה לך השליטה המתאימה על מנת להזיז קדימה את הפרוייקט. הקשיים נובעים מכך שהיכולות והכישורים של אחד או יותר מהאנשים עימם את אמורה לעבוד - אינם מתאימים לך ולדרישותיך בפרט, ולפרוייקט בכלל. נראה שבשבוע הקרוב תתקלי במאבקים סמויים, ותחושי שאת צריכה להתאים עצמך למצב שלא צפית אותו מלכתחילה. נראה שהיאוש בו את נמצאת יביא אותך להעזר בסמכות נוספת על מנת להצליח "לברור את המוץ". על מנת לקדם ולבצע את הפרוייקט את צריכה לבוא עם גישה שונה - של יוזמת, שולטת, את חייבת לחתוך עניינים לכאן או לכאן ולהגיע להחלטה - את מי להשאיר בפרוייקט ועם מי לעבוד, ומי שלא מתאים - להשאיר בחוץ... מלך המטות קורא לך להוציא את המצב מהקיפאון בו הוא נמצא כרגע, ליזום ולצאת מהיאוש בו את נמצאת היום. גם 10 הגביעים מראה כי הדרך הנכונה היא להראות אופטימית, לפחות כלפי הסביבה. תחושת הכשלון שאת מראה לסביבתך לא מועילה כרגע. מאחלת לך הצלחה

שודו

New member
תודה רבה על הפרשנות,../images/Emo20.gif ואולי

תוכלי להסביר לי איך זו פריסה וקריאה כל כך מהופכת לפעם הקודמת?.........

batgalim

New member
תראי שודו...../images/Emo141.gif

אני לא רוצה להכנס לפריסה הקודמת כי לא אני פירשתי, אך היא באמת היתה אופטימית... מה שכן - קלף הסיכום היה אביר גביעים, ואביר זה מדבר על פוטנציאל חיובי, על שער שנפתח לך על מנת שתוכלי לקחת את ההזדמנות בשתי ידייך ולרוץ איתה קדימה. אביר זה מדבר על משאלת לב, על רצון עז להצליח בדבר שהוא סוג של הגשמה עצמית... אך פוטנציאל הוא בסך הכל אפשרות, הוא לא מבטיח שההזדמנות אכן תתגשם - אלא אם כן התנאים יאפשרו זאת והשואל יזום ויפעל למען הגעה אל היעד. הפרוייקט עצמו שיוצג ע"י אס המטבעות דיבר על משהו שמתחיל ברגל ימין, עם הבטחה כלכלית חיובית. 10 חרבות בתחילת הפריסה מראה לדעתי שאת או חלק ממשתתפי הפרוייקט - הגיעו מראש עם תחושה תבוסתנית, וזה מה שאולי גרם לנפילה...

שודו

New member
תודה על תשומת הלב, בת גלים../images/Emo20.gif

מדובר על תהליך קצת מורכב - קבלתי הצעה שעל פניה נראתה מאד מפתה אבל בפועל היא מאד נצלנית, וניסו לסחוט ממני דברים שלא יכולתי לתת, ולכן זה התפוצץ. אין כאן תחושה תבוסתנית, אלא מערך כוחות שמה כל אחד משקיע בפרוייקט על מנת שהוא יקרה.... והוא לא יקרה כי הרגשתי בשלב מסויים ש"עובדים עלי בעיניים" - דורשים יותר ממה שבסיכומו של דבר, נותנים.... לכן אני מרגישה שאין כל כך קורלציה בין מה שהקלפים אמרו לבין המציאות...

למעלה