שאלה לגבי קריאטין

שאלה לגבי קריאטין

שלום רב, קניתי תוסף תזוה של קריאטין וכמו כן תוסף תזונה של אבקת חלבון. שאלתי- מה הדרך האופטימלית לקחת אותם (בימים של אימון בלבד? רק אחרי אימון?) ונאמר לי שקריאטין בהתחלה לוקחים 5 ימים רצוף 4 פעמים ביום כפית ולאחר מכן רק כפית לפני אימון, האם זה נכון? כיצד משלבים את שניהם? מטרתי- ניפוח ועלייה במסת שריר! בתודה.

מידע נוסף

שלום רב, המלצות לשימוש בתוספי תזונה למטרת שיפור יכולות גופניות צריכות להינתן על ידי פיסיולוג מאמץ וזאת לאחר ייעוץ אישי שלוקח בחשבון את הנתונים האישיים של המתאמן, רמת האימונים, התזונה. קשה מאוד לענות לך ככה. מה שכן אני יכול לאמור לך שהשימוש בקריאטין, יחד עם חלבון מי גבינה, יחד עם גלוטמין ויחד עם BCAA יתן את התוצאות הטובות ביותר למטרות שציינת. עכשיו השאלה אם זה מתאים לך... בברכה,

מולי תודה רבה!

אבל אם אפשר ברשותך עוד מידע, בהנחה שאין לי אפשרות להתייעץ עם פיסיולוג, והמוצרים היחידים שקניתי הם חלבון וקריאטין, איך הכי מומלץ לצרוך אותם? משקלי- 68, מבנה גוף- רזה (אך עם זאת גם שרירי...סיימתי לקחת גיינר של סריוס מאס והוא עזר, הייתי 65 לפני זה בלי שרירים) *ועוד דבר קטן האם BCAA וגלוטומין צריך לקנות בנפרד? כמו אבקת חלבון? או שהם כלולים באבקת חלבון? וכיצד צורכים את כולם ביחד לתוצאות מקסמליות? זה חשוב לי נורא. תודה!

למעלה