שאלה לגבי ראיון עבודה + בעיית ניידות

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

obbb

New member
שאלה לגבי ראיון עבודה + בעיית ניידות

אז ככה, אני אוטוטו יוצא לסבב ברים לחפש עבודה, אחרי כל הטיפים הקטנים (תודה!) שיצא לי לקרוא כאן. אני חייל (משתחרר בספט') בן 21 עוד קצת, שיכול לתת קצת משמרות בשבוע (סביב 2-3) ולא כל כך גמיש. מעבר לכך אין לי אוטו, לא יכול לנסוע גם על האוטו של ההורים. אני גר בכפ"ס וההגיון שלי אומר לי שזה מגביל אותי למרחק הליכה סביר למקום העבודה. אז 2 שאלות: 1) אם אני הולך עם חבר שהוא לא חייל, לא מוגבל במשמרות, ויש לו נסיון חצי שנה באולם אירועים, זה עלול לפגוע בי (בהנחה שאני יכול להדגיש את החלקים הקצת פחות "יבשים" כמו מוטיבציה מטורפת, רצון ללמוד, ידע נרחב ואהבה גדולה לתחום)? 2) יש פתרון לבר שאינו נמצא במרחק הליכה מהבית? אני מניח שלא ישלמו לי מוניות...

moon light9

New member
מנסה לעזור

קודם כל לא ממליצה ללכת לחפש עבודה עם עוד מישהו שמחפש עבודה אלא אם כן אתם מחליטים שלמקום אחד אתה נכנס ולמקום אחר הוא נכנס, זה פשוט לא נראה טוב כשבאים כמה ביחד :) רוב המקומות לא משלמים נסיעות, מצד שני אם זה מקום גדול רוב הסיכויים שיהיה לך אם מי לנסוע, או לפחות אם מי לחזור, אז קח את זה בחשבון. זה גם תלוי בבעל המקום. בברים שאני עבדתי הרבה פעמים בעל המקום או המנהל עשה הקפצות בסוף המשמרת למי שצריך, אז לפחות כיוון אחד זה חוסך. מה גם שתלוי כמה רחוק זה לנסוע אם הנסיעות הלוך חזור זה סביבות ה40 ש"ח בדרך כלל לא תרגיש את זה בכיס, כי כשעושים טיפים טובים אז זה משהו כמו שעת עבודה אחת במקרה הכי גרוע. ושוב, בהצלחה

למעלה