שאלה לגבי רופאים

צביקה777

New member
שאלה לגבי רופאים

הבנתי שממליצים פה על ד"ר אנגל מחיפה וד"ר ויינטרוב משניידר. עם איזה קופה הם עובדים? אנחנו בכללית..

טאניוש

New member
לא רק...

יש גם רופאים נוספים לא פחות טובים, וגם כאלה שעובדים בבתי חולים של כללית (דר'בור בעפולה שהוא מהמומלצים ביותר, דר'פנסקי בקפלן). אם מעוניינים לטפל בבית חולים שלא שייך לכללית גם זה אפשרי, כרוך בביורקרטיה אבל בהחלט אפשרי. מאיזה איזור אתם?

צביקה777

New member
טאניוש שלום

אנחנו מאזור הצפון -קרייתים. אבל הבנתי שחשוב מאוד לבחור רופא טוב בשביל הצלחה אופטימלית...(אני בשבוע 20 עם תאומים כאשר לאחד גילו CF ברגל ימין)

טאניוש

New member
דר'בור הומלץ על ידי דר'פונסטי עצמו

אילו הייתי באיזור אין לי ספק שהייתי הולכת אליו. יש גם המלצות טובות של חברי הפורום על רופאים נוספים מאיזור הצפון. אין שום צורך להגיע למרכז. נכון, חשוב מאד לבחור רופא טוב, אבל תצטרכי להטלטל עם שני תינוקות קטנטנים פעם בשבוע במשך חודש וחצי- חודשיים, כאשר גם עם אחד זה לא מאד קל, וזה כשיש לך רופאים מצויינים קרוב לבית
. אם הבנתי נכון בנתיים וויתרתם על מי שפיר?

צביקה777

New member
טאניוש שלום

כן, החלטנו לחכות עם מי שפיר קבלנו חוות דעת נוספת. הרופאה אמרה שנתקלה במקרה אחד או שניים של CF המלווה בתסמונת רחבה וזה בא לידי ביטוי בUS - ראו ממצאים נוספים. זה מאוד מאוד נדיר. נחכה לסקירה שניה אצל ברונשטיין.

פרלמנים

New member
קצת לסדר את העניינים

קודם כל, וינטרוב הוא מאיכילוב. וייגל הוא משניידר. מאיפה אתם בארץ? ג'סיקה

פרלמנים

New member
אז עזבו אתכם מרופאים במרכז

יש את בור, אידלמן, אנגל ועוד... אני שמעתי הכי הרבה המלצות על בור , בטח בערב יכנסו צפוניים ויתנו לכם המלצות. יש רופאים מעולים בצפון, בור למד ישירות מפונסטי. לצערי עדיין לא סיימתי את מיפוי המרפאות אז אין לי רשימה מסודרת לשלוח לכם. ג'סיקה

galitdror

New member
הבן שלנו מטופל אצל אידלמן ואנחנו מאוד מרוצים

הוא אורטופד ילדים ברמב"ם ויש לו מרפאה במוצקין.

פרלמנים

New member
הי גלית

מה שלומכם? מה שלום הפשושי? באמת יותר ויותר הורים ממליצים על אידלמן... טוב שקפצתם לביקור! ג'סיקה

ilana k

New member
שלום. אנחנו מאזור חדרה

ונוסעים לד"ר בור. הוא רופא מדהים, ומיומן. אומנם קחו בחשבון שכאשר תגיעו אליו אתם תשבו בתור ארוך , ארוך... אבל זה שווה את ההמתנה. אם אני לא טועה ד"ר בור הביא את השיטה לארץ. אז שווה בהחלט... בהצלחה.

למעלה