שאלה לגבי רח' ההסתדרות...

moranco

New member
שאלה לגבי רח' ההסתדרות...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כמכירי הרחוב, איך הייתם מתארים את האזור של רחוב ההסתדרות?
האם המקום רועש/ סוען/ עמוס ? מה טווח הגילאים באזור זה? ילדים, מבוגרים או יותר מזה...? מה נמצא בהשג יד באזור? קופות חולים, מרכזים ועוד? כל מידע נוסף יתקבל בברכה

RevitallicA

New member
בבקשה.

זה רועש ועמוס כי הוא אחד הרחובות הראשיים בחולון והוא ממש ממש ממש ארוך... הוא דיי חוצה את חולון... טווח הגילאים?! עע?! יש חנויות, יש יחסית ליד וקופות חולים... את רוצה לעבור לגור ברחוב?

Anna Karenina

New member
אההממ...אז ככה..

הרחוב הוא אכן סואן ועמוס, בגלל כל הסעיפים שרויטל פירטה בתגובה מעלי. מעבר לזה, טווח הגילאים נע בין ילדים קטנים לקשישים, מאחר וברחוב יש בית ספר תיכון, בנק, בית אבות וכו' וכו'.. בהחלט רחוב מגוון.

n u t

New member
איילון למשל...

נמצא שני מטר מההסתדרות... אבל אם את (מי שכתבה את ההודעה הראשונה) מעוניינת לעבור לשם וזו הסיבה לשאלות שלך, עדיף יותר שתשאלי על אזור מסויים, כי ההסתדרות רחוב ענק וכל מקום בו שונה מהאחר...

leory young

New member
רחוב ההסתדרות זה בדרך למלול..

וזה רחוב ארוךךךך וזה נורא נחמד שהוא מקביל לשדרות ירושלים אה וכמובן..שלומי גר שם

moranco

New member
תודה רבה על התשובות...

יש לי התלבטות לגבי אזור המגורים.. מכירים את שכונת רמז? זו גם אופציה... מה אתם אומרים?

leory young

New member
רחוב ההסתדרות הוא

אחלה מקום, הוא קרוב להכל בתי ספר, תנועות נוער, חנויות ובעצם הכל החיסרון היחיד שאני מוצאת בו הוא שהוא ממש ממש לא שקט.. הוא רחוב מאוד משמעותי בחולון, הוא ענק שכונת רמז..אני לא בטוחה לאיזה מקום אתה בדיוק מתכוון.. אם אתה מתכוון לאיזור ליד בריזה (רחוב הברקת וכו), אז זה איזור נחמד אבל..אני בעד ההסתדרות:)

leory young

New member
אם כך אל תתחיל לחשוב על ההסתדרות

בכלל... עם כי אם זה או ההסתדרות או רמז.....אהמממ.....הסתדרות! יותר כייף ויותר נחמד..לדעתי:) אולי פשוט תלך ותראה את המקומות, או דבר עם האיש שר בדירות שאתה מעוניין בהן תבדוק מה הוא אומר

NiGa

New member
אני גרתי ברמז,

ומסתבר שעברנו בדיוק בזמן. נאמר שכמות הסמים והחברה ה"לא-כל-כך-טובה" קפצה שם ברמות..

leory young

New member
חח

לא ידעתי שגרת ברמז.. וכן..בגלל זה אני אנטי. כלומר אני לא שונאת אף אחד משם חס וחלילה אנשים נחמדים, לרוב פשוט.... גרר זה רמז אל תגור שם תודה שלום.

leory young

New member
אגב יותם.

הגבתי לך למטה ואם אתה מתעלם אתה לא באה בלובה יותר בחיים שלך! אז..תגיב. לא לא?!?! לא לא?!?! מה אתה חושבת זה יעלה זה חתול עולה מספה??!

moranco

New member
אני שמחה שאתם עוזרים לי בעינייני רח

חולון...
מה אתם אומרים לגבי רחוב רחל? כיצד הוא נתפס בחולון?!
רח' קטן/ גדול/ שקט/ אטרקציות/ קירבה לאזורים מיוחדים/ אוטובוסים?

RevitallicA

New member
לא נראה לי שיש כזה רחוב...

יש נאות רחל... שזה איפה שסבתא שלי גרה... תלוי באיזה איזור... נגיד איפה שסבתא גרה, שקט ונעים... אבל יש איזורים גרועים שם...

N E Z E K

New member
אמממ...

לכי על איזה מקום שקט כמו... אמממ... רמת הגולן!! או.. אממ... מכתש רמון! קר שם אבל שקט!! וזה אחלה לישון שם!! (מניסיון..אחחח.. ימי המש"צים..) בת'כלס ההסתדרות זה אחלה רחוב אבל קצת *הרבה* רועש... לאדעת.. לא עולה לי שום מקום שהוא ממש שקט בחולון... זה אשכרה אתגר למצוא פה מקום ממש שקט...
בכל מקרה בהצלחה בחיפושים!

למעלה