שאלה לגבי ריברסינג

Anabel74

New member
שאלה לגבי ריברסינג

שאלה לגבי ריברסינג . האם הטיפול יכל להזיק?אם כן באיזה אופן. אם המטפל מעביר את הטיפול בשפה האנגלית בה אני שולטת אך לא כשפת אם האם הטיפול יכל להפגע או לא להיות אפקטיבי כמו שהיה יכל להיות בתנאים אחרים? כמה נסיון דרוש למטפל כדי לטפל ברמה גבוהה? איך אני יכולה לדעת אם המטפל אכן מסוגל לטפל בכלי זה והאם חוסר נסיון יכל להזיק כאן? תודה רבה אשמח אם תהיה לכם תשובה לפני חודש מאי שבו אמורה לקבוע את הטיפול הזה.

שלום אנבל- וברוכה הבאה לפורום

בנוגע לתהליך המופלא של הריברסינג אז ככה אני בעצמי מאסטר בנושא- למדתי בסדונה באריזונה את התורה ומעבירה סדנאות ריברסינג כבר כחמש שנים מניסיוני כאחת שעושה הרבה ריברסינג- ורואה וחווה חוויות עם הרבה אנשים שאני עושה להם את הריברסינג אין לי אלה לאמר שזה אחד ההתרוממויות העצומות ביותר שיש התהליך לא מסוכן כלל ולא משנה באיזה שפה את מדברת- העיקר הנשימות ממליצה לך בגדול לא תצטערי ותהני בוודאי יש הרבה שעושים זאת במדינה שלנו- יש גם זוג בערבה שלבחור קוראים גידי- גם הם נפלאים מה שלא יהיה- ואצל מי שתבחרי לעשות- בוודאות מומלץ בהצלחה מקווה שעניתי לך שיהיה המשך מאושר ומואר אביגיל

urifelsher

New member
עשיתי אצל מנהלת פורום שלא הזכיר את

שמה .
)) והיה כףףףףף .מומלץ בחום לעשות רברסינג. אורי

Anabel74

New member
תודה אורי

האם אתה יכל לפרט על ההשפעה? האם זה היה סתם להתנסות ולכייף או שפתחת איזו חסימה שהיתה לך? אם הסרת מחסום כזה תוכל לספר איך הרגשת לגבי זה ומה היה אחר כך?

urifelsher

New member
לי היתה חוויה של הזכרות מגילגולים

קודמים,ולאחת אחרת היה פתיחה של כמה וכמה חסימות. ועוד אחת עברה שטיפה במיקלחת של אור,שטיהרה אותה. תנסי ותגלי ,תנסו כולם אפילו(פרסום סמוי למנהלת הפורם
אורי

urifelsher

New member

קודמים,ולאחת אחרת היה פתיחה של כמה וכמה חסימות. ועוד אחת עברה שטיפה במיקלחת של אור,שטיהרה אותה. תנסי ותגלי ,תנסו כולם אפילו(פרסום סמוי למנהלת הפורם
אורי

urifelsher

New member

אורי

Anabel74

New member
תודה אורי על השיתוף בחוויה ולאביגיל

האם תוכלי בבקשה לענות להודעה שכותרתה: "תודה על המידע, יש עוד משהו"? בתודה מראש

תודה אורי יקר- תודה על המחמאה../images/Emo24.gif

האם היית רוצה לעשות סדנת ריברסינג שוב? אם כן ידע אותי בעזרת השם אני עורכת סדנה בחודש הבא שיהיה המשך מאושר ומואר ושוב תודתי אביגיל

Anabel74

New member
תודה על המידע , יש עוד משהו...

מה שעוד קצת פחיד אותי זה שבעצם מטפלים כאן בחסימה , משהו קשה שעבר עלי ומנסה להשתחרר ממנו. והשאלה שלי היא אם יכולות להיות לזה השפעות נפשיות קשות שהמטפל אמור לדעת איך להתמודד אתן-ולכן חשוב מי עושה את זה , או שהנשמה דואגת לא להגיע מראש לנקודות כאלה של פגיעות בתהליך כזה. בקיצור אני מפחדת שאם מטפל לא מיומן אני עלולה להשתגע או משהו מכל זה. זהו אמרתי את זה :)

למעלה