שאלה לגבי ריגן

Kasey

New member
שאלה לגבי ריגן

שלום לכולם - אני לא כותבת כאן בדרך כלל אבל רציתי לשאול משהו... מישהו יודע למה ריגן עזבה? לא מבחינת העלילה אלא מבחינת המציאות. כלומר, האם השחקנית רצתה לעזוב או ש"העזיבו" אותה כי חשבו שצריך מישהי אחרת ואז הביאו את גרייס? התברר לי בעונה הזו שדווקא התחלתי לחבב אותה, ובפרק עם ההיריון דווקא שמחתי, חשבתי שזה יהיה נחמד אם היא תישאר שם ותלד, למרות שזו די חזרה על הקטע עם קלייר בזמנו. מבחינתי, המוות של קלייר די הרג לי את הסדרה, וחבל. היא היתה מאוד יפה עד אז, ומאז זה פשוט לא אותו דבר.

GiRiLy

New member
תשובה

השחקנית זואי ניילר עזבה את התוכנית במציאות כי באותו זמן היא התחתנה ורצתה חופש מהסדרה. מבחינת העלילה חיברו לה שהיא תיכנס להריון מחברה לשעבר תיכנס להריון ותעזוב יחד איתו. ואבי טאקר(גרייס)בכל מקרה היו צרכים להביא אותה כי לא תהיה שם אחת עם השם מקלאוד, מאחר שרייגן התכוונה לעזוב את הסדרה.אבל אל דאגה היא תשוב בעונה ה-8.

einat8

New member
גרייס אחות של ריגן משחקת נפלא

נדמה לי שרייגן רצתה לקחת פסק זמן לעצמה או שכמו שאמרת שהסידרה הוציאה אותה אבל שמחה ששמה את אחותה גרייס במקומה לא התחברתי לרגיין כל כך יותר התחברתי לסטיבי ריילי מרכוס ואלכס כמובן גם לקייט מה אם קלייר יש סיכוי שיחזירו אותה לחיים לסידרה הרי נדמה לי שהיא אחות הגדולה שלהם שמה לא כך תקנו אותי אם אני טועה

עם כל הכבוד...גרייס משחקת זוועה

אמנם הסדרה הפכה להיות הזויה אך בכל זאת להחזיר את קלייר??? טוב נו, מלאך אחד יותר אחד פחות... אבל ברצינות, גרייס??? היא משחקת בצורה זוועתית

jenni17

New member
היא משחקת

יפה לדעתי, ד'א זו רק אני או שיש בינה לבין קלייר מעט דימיון במציאות משהו בפה והשינים..

Kasey

New member
תודה רבה על התשובה, GiRiLy

אני שמחה שלא "העזיבו" אותה. אגב בסוף היא לא נכנסת ממנו להיריון ולא עוזבת איתו - רק חושבת שהיא בהיריון והם נפרדים. אשמח מאוד אם היא תחזור בעונה הבאה. היא אמנם לא היתה כזו מרכזית אבל לקראת סוף העונה שעברה התחלתי די לחבב אותה. לגבי גרייס, אין לי שום דבר נגדה, אם כי היא רחוקה מלהיות קלייר (למרות שיש אולי משהו באפיון של הדמות, אבל זה לא זה). האמת שיחסית לדמות שנחתה פתאום והפכה לדמות הכי מרכזית בסדרה (שזה די מוזר מצדם) היא ממש בסדר לטעמי, בסך הכול סימפטתי אותה די מהר - ובכל זאת מוזר לי שהפכו אותה לכל כך עיקרית תיכף. הית' ממש עולה לי על העצבים, פשוט כי אנחנו בכלל לא מכירים אותו - אנחנו לא יודעים עליו כלום ואין לו מספיק אישיות.

jenni17

New member
חחחחחחחח ידעתי!!

שזה הזוי מידי כדי להיות נכון חחחחחחחחחחח

למעלה