שאלה לגבי רכיבים

Surrealistical

New member
שאלה לגבי רכיבים

שלום,
נכנסתי לעולם הצמחונות ממש לא מזמן (וגם לא עד הסוף) והמקור שלי למתכונים צמחוניים הוא רק באינטרנט. מכיוון שהאתרים היחידים שמצאתי שבאמת היה בהם מגוון גדול של מתכונים הם אתרים באנגלית נוצר מצב שבו נאבקתי עם מציאת המצרכים הנכונים.
שמתי עין על צ'ילי אמריקאי צמחוני. הבעיה היא שאין לי מושג מה זה vegetarian burger crumbles
הבנתי שזה משהוא שעשוי מסויה אז בסוף מה שעשיתי זה טחנתי המבורגרים מהצומח על בסיס סויה (67%). התבשיל יצא ממש טעים, אפילו הבן זוג אשר שונא מאכלים צמחוניים, התלהב. היתי רוצה לבשל אותו עוד פעם מתישהו רק הפעם עם המצרכים הנכונים. אז אני שואלת: מישהו יודע איך vegetarian burger crumbles נקראים בעברית? מוכרים אותם בארץ בכלל? כי חיפשתי את זה בסופר קטן ולא מצאתי. אבל יכל להיות שבסופרים גדולים יש את זה. גם הבנתי שזה אמור להמכר קפוא..?
 

ladybug6

New member
היי וברוכה הבאה

גם לפורום וגם לעולם הצמחונות/טבעונות..

אז קודם כל זה הזמן להכיר את "רשימת עופר":
http://img2.timg.co.il/forums/1_171266999.html
יותר לא תוכלי לומר שאין מגוון של מתכונים צמחוטבעוניים בעברית!

לגבי המוצר שציינת - אני מניחה שמדובר במוצר קיים כלשהו שיש בחו"ל, בארץ המקבילה שלו זה "טחון מהצומח" של טבעול, שאפשר הכין איתו אחלה צ'ילי נון קרנה (ואפילו יש לי מתכון כזה בבלוג..)

ובכל מקרה את מוזמנת להשאר ולקבל עוד מלא רעיונות
 

RSPA

New member
לעיתים, בחו"ל, הכוונה היא לשבבי סויה

כמוצר לא מוכן ולא מתובל, ולאו דווקא לדמוי ה"טחון מן הצומח".
אבל פשוט, צריך לראות מה הכי משתלב נכון לפי המתכון המקורי שבו צריך לשלב את זה.
 

Surrealistical

New member
כן, חשבתי על זה בהתחלה

אבל אחרי שחקרתי את העניין יותר לעומק, וגם ראיתי את הוידאו של המתכון אני חושבת שזה בהחלט יותר דומה ל"טחון מן הצומח"
 
למעלה