שאלה לגבי רמאות ביחסים רומנטים. האם זה נחשב הונאה ועילה לתבי

im here7

New member
שאלה לגבי רמאות ביחסים רומנטים. האם זה נחשב הונאה ועילה לתבי

לתביעה?
בסיטואציה בה בחור ובחורה בסביבות גיל 30, שבה במשך שלוש שנים של קשר הבחור בא באמירות אוהבות שרק איתה הוא ירצה להיות והוא לא רוצה שהיא תצא לו מהחיים וכולי.
ובמקביל היא תופסת אותו כל כמה חודשים מחפש אחרות, ואז טוען שלא יעשה זאת שוב ושהוא לא מעונין בהם, ויפסיק לראות אחרים ורוצה רק אותה. ויש לציין שהקשר הוא און אנד אוף, לא קבוע שלוש שנים. כי הוא נתפס כל פעם בקלקלתו.

אחרי שלוש שנים און אנד אוף היא הבינה שזוג הם כבר לא יהיו ושהוא בעצם סתם רימה אותה כל הזמן רק בשביל לנצל אותה לבילוי זמני. בזמן שהוא מפזר אמירות על כמה הוא אוהב אותה ורוצה רק אותה ושהיא האשה היחידה שהוא רוצה. ובא אליה כמעט כל יום ומבקש לראות אותה כל הזמן.

השאלה היא, האם זה נחשב רמאות או נוכלות אישית? ואפילו או משהו שניתן לתבוע מישהו על דבר כזה? שכן הוא בזבז לה זמן והיא האמינה לדבריו. בזמן שאם היתה יודעת שמדובר ברמאי שמחפש רק לנצל ממנה,ושבעצם אין לו שום כוונות אמיתיות עליה בעתיד , יכלה לא לבזבז זמן עליו או לא לצאת מנוצלת שלוש שנים.

אם לא פה, איפה אפשר לקבל מידע על נושא כזה?
זה מזכיר לי אישית מקרים של תביעה בהם הבחור הבטיח נישואים והתחרט.
אז במקרה הזה לא הוצעה הצעה אבל נאמרו אמירות של "רק איתך אני רוצה להיות" "את היחידה בשבילי" . וכהנה כל ווריאציה של המשפט ,, במשך שלוש שנים. לא פרק זמן קצר. ומבלה איתה ימים ושעות.
לפי מה שששמעתי בעבר, גם אמירה שלא כתובה היא הבטחה בעפ כלשהי. ולפרק זמן כזה זה הרבה.

להזכירכם נוכלים הם עם מאד משכנע שאי אפשר לדעת מתי הם מרמים. רק במבחן התוצאה כשבוחנים אותם ברגע האמת. אז רואים שהכל היה מילים באוויר.

השאלה היא האם מקרה כזה נחשב רמאות או נוכלות גם בחוק, ולא רק על פי הרגשה אישית של הקורבן.

ואשמח לשמוע מה אתם חושבים בכלל על המקרה הזה גםבלי קשר לתביעה. דעתכם. הארותיכם.

im here7

New member
לא הספקתי לערוך-המשך המרמה שלו

בנוסף ל"את היחידה בשבילי", "אנחנו מתאימים", ועוד רבים,
נעשו הצגות של אחרי שהיו במיטה להגיד, "עכשיו יהיה לנו ילד", או שמוציא משהו מהתיק וכששואלים אותו מה יש לך שם, אומר בצחוק "טבעת". כל אלה נשמעים לכאורה כמו מישו שמרמז על כוונות עתידיות עם הבחורה.
ואחכ מתגלה שהוא לא יותר מחירטט והסתלבט על הבחורה. ושאין לו שום כוונה אמיתית.
הבחורה מרגישה שנפלה בפח וקורבן להתעללות רגשית מאחד שהוא לא יותר מנוכל ונצלן שלא התכוון לכלום עתידי איתה, וסתם נהנה בנבזותו להתעלל בה רגשית ולהוליך אותה שולל.
. וכעת מבקשת לבדוק האם זה נחשב נוכלות אחרי אמירות כאלה כזה. ברמה של תביעה.
ודעתכם כמובן על המקרה.

zammy

New member
ואני בכלל ממליץ להסתלק מקשר כזה

יש כאן התנהגות של קורבן, של ניצול מחד וכניעה מאידך
מצגי שווא ואחיזת עיניים
מהר להרים רגלים ולצאת משם,
חבל על הזמן בקשר ובוודאי שלא כדאי להתחיל להתעסק עם סוגיות כאילו משפטיות
ולראות אם האיש נוכל
ברור שהוא נוכל והתשובה בהודעה-לא צריך בית משפט בשביל זה
רגש הבטן כאן הוא אמיתי וצריך ללכת איתו.
להמשיך ולהתעסק בזה זה בעצם להתבוסס עוד ועוד בבוץ של עצמך, להתעסק עם שאלות שהתשובות להן ברורות מאליהן
השאלה הכי חשובה כאן היא - "איפה אני ?"
מה טוב לי
מה אני רוצה לעשות
איפה אני רואה את עצמי בעוד שנה/שנתיים/חמש שנים
איך אומרים באנגלית-
get a life

sharpantie

New member
סיפורים כאלה

קורים די הרבה. זה לא לגמרי נדיר. אם כל אחת שאמרו לה ''את היחידה שלי''
ואחר כך התעופפו, היתה תובעת את הבחור. בתי המשפט היו כורעים תחת העומס
ועוסקים רק בזה.
עם כל הצער שבדבר צריך להמשיך הלאה.

im here7

New member
ברור, רק שסיקרן פה אם זה גם עילה לתביעה על נוכלות, כי מדובר

בהרבה זמן.
ועל כל מעשה נוכלות אחר אם חומרי כן תובעים.

פה, מישהו בידיעה בזבז למישהי זמן וממש הונה אותה. לכן הסתקרנתי אם יש משהו בחוק נגד נוכלים גם מהסוג הזה.למקרה שמשהו בחוק לא ידוע לנו.

כמו שיש הרבה דברים שאנשים לא מודעים להם וקייימים.
ברור שמלבד זה זה דבר שנגמר וכל מי שנמצא בזה צריך לחתוך ברגע שמבין שעבדו עליו.

למעלה