שאלה לגבי רקע

ronmoonsky

New member
שאלה לגבי רקע

שלום לכולם... ניסיתי לשים רקע בדף מכירה שלי ב eBay (בתאור המוצר רקע לכל הדף). ניסיתי להעתיק ממסמך word עם רקע, לeBay (כשאפשר להגדיר ב eBay דף HTML - וכך עשיתי) - המילים עברו אבל הרקע לא עבר. ניסיתי לעשות את אותו הדבר מתוכנת front page שהיא בפורמט HTML אבל הרקע לא עבר שוב ורק המילים עברו (עשיתי זאת בעזרת copy - paste). מה עשיתי לא נכון? איך אפשר להעתיק רקע? תודה רבה...:)

latingate

New member
הפתרון הוא טבלה

אתה צריך ליצור טבלה של תא אחדללא תצוגת הגבול של, ולשים ברקע שלה את התמונה המבוקשת ואת כל מה שאתה רוצה לכתוב - בתוך התא. מצ"ב קובץ דוגמא.

latingate

New member
עדכון..

כדי לראות את ה-HTML של הקובץ תקליק עליו ותעשה View Source. שכחתי בדוגמא לעשות שלא יוצג גבול הטבלה. אז מצ"ב הקובץ המעודכן..

ronmoonsky

New member
ניסיתי...יש בעיה

קודם תודה רבה על התשובות. ניסיתי להכנס לקובץ שצירפת, עשיתי זאת בעזרת front page ובאמת היה שם תא , צבעתי את הרקע שלו בירוק והעתקתי את כל התא ל Ebay כאשר בחרתי ב EBAY פורמט של HTML , אבל עדיין עברו רק המילים בלי הרקע, מדוע?

latingate

New member
תעביר לי את הקוד שהכנת

לא יודע מה הבעיה. אם אתה רוצה - תעביר לי את הקוד HTML שהכנת ואני אנסה להסתכל עליו.

ronmoonsky

New member
צירפתי קובץ

צירפתי את הקובץ - רשמתי בתוך התא את המילה Hello וניסיתי להעתיק את התא ל Ebay (ניסיתי לעשות גם view source ולהעתיק מישם את המידע ל ebay וגם ניסיתי להעתיק את התא כמו שהוא ושום דבר לא הוסיף את הרקע).

latingate

New member
תראה כמה ארוך יצא לך..

ה-HTML של הקובץ שלך הוא לא HTML בסיסי, אלא מלא בתוספות של FrontPage, וורלד או תוכנת עריכה אחרת. אתה צריך להשתמש ב-HTML בסיסי בלבד, זה מאוד קצר במיקרה הזה. לדוגמא הקובץ שעכשיו אני מצרף - עושה את המכירה עם צבע רקע. אני לא יודע איך ואם אפשר "להגיד" ל-FrontPage לנקות את כל התוספת המיותרות שלו, שבמיקרה כמו של EBAY מביאות לתוצאות לא רצויות.. אני מציע להשתמש בעורך טקסט רגיל, או אם אתה לא מספיק בקיא ב-HTML אז בעורך HTML פשוט. ואם בכל זאת ב-FrontPage אז לודא לפני שאתה מעביר את זה ל-eBay שאין תוספות מיותרות.

למעלה