שאלה לגבי רשת

שאלה לגבי רשת

שלום לכולם! יש לי מחשב עם שני כרטיסי רשת.. אחד מחובר למודם ADSL והשני מחובר למחשב אחר... רציתי לדעת איך אני גורם לכך שכרטיס אחד "יראה" את השני... כלומר לגרום לכך שמהמחשב השני יהיה לי אינטרנט... תודה ליאור.

maCr0T

New member
מה הכוונה?

אם אתה מחזיק רשת מחוברת בין שני המחשבים, ואתה יכול להעביר בניהם קבצים והכל זה ממש קל, באינטרנט אקספלורר לוחצים על tools -> internet options -> connections בוחרים את החיבור המתאים ולוחצים SHARE, זהו. חשוב שכדי שהמחשב השני יוכל לגלוש הראשון חייב להיות דולק ומחובר. maCr0T

לא בדיוק...

יש לי שני כרטיסי רשת על המחשב... כל אחד עם איי פי שונה. אני צריך תוכנה או משהו כזה שתוכל לקשר ביניהם.. כי הרי אני לא "רואה" מכרטיס אחד את הכרטיס השני... ליאור.

maCr0T

New member
אני יודע....

אין שני כרטיסים אם אותו אייפי.... אתה לא רואה מכרטיס אחד את השני? אולי אם תסביר מה אתה צריך נוכל לעזור, כי אם אתה רוצה לחלוק חיבור אינטרנט אז מה שהסברתי לך נכון, אם אתה צריך יותר אז תסביר לי.... maCr0T

dov98

New member
אם אתה לא יוצא לאינטרנט,

די בזה שתגדיר שתוף. ואם כן ואתה לא עם 95/98 אתה יכול עם ICS ממיקרוסופט. אם אתה עם 95/98 אתה צריך תכנת PROXY כמו SYGATE . כל זה נכון אם סדרת והגדרת את החומרה כמו שצריך!

למעלה